Rossz hír a Colin Farrell-rajongóknak: Pingvin huszadrangú szereplő az új Batman-filmben

Pedig anno az esernyős mesterbűnöző volt a legjobb az 1992-es Batman visszatérben.

Mostanában szinte minden napra jut valami hír az új, Robert Pattinson-féle Batman-filmmel kapcsolatban. Nemrég az Alfrédot alakító Andy Serkis kotyogott el néhány dolgot, most pedig az új Pingvin, Colin Farrell mondott pár érdekességet a forgatásról a GMA News-nak:

Épp csak elkezdtem [a forgatást, amikor le kellett állni a koronavírus miatt], szóval alig várom, hogy visszatérjek. Az alkotási folyamat és a karakter stílusa is szórakoztató volt. Nagyon várom, hogy visszatérhessek, és részleteiben is felfedezhessem. De nincs sok dolgom, mert csak egy bizonyos időt szerepelek a filmben. Nem vagyok benne az elejétől a végéig. De akad jópár finom kis jelenet, amelyekben benne van az én kezem is, és már alig várom, hogy visszatérjek.
Fotó: Steve Granitz/WireImage/Getty

 

Farrell egyébként a saját bevallása szerint nem nagyon ismeri a Danny De Vito-féle Pingvint az 1992-es Batman visszatérből, mert ezt '72-es születésűként, húszévesen látta. Gyerekkorában viszont óriási rajongója volt a „pocakos Batmannek”, vagyis az Adam West-féle, '60-as évekbeli, blőd tévésorozatnak. Így neki Pingvin is inkább egy bohókás figura, mintsem a Tim Burton-féle, rémmesékbe illő, torz lelkű szörnyszülött.

Matt Reeves szándéka szerint a 2021-ben debütáló új Batman-filmben a főszereplő Robert Pattinson a fiatal Bruce Wayne mesterdetektív oldalát domborítja majd ki, és az ellenfelei is földhözragadtabbak lesznek (ellentétben a Ben Affleck-féle Batmannel, aki Wonder Woman, Aquaman és Superman oldalán repkedő árnyéklényekkel verekedett). Pingvin mellett felbukkan majd a filmben Rébusz (Paul Dano) is, Zoë Kravitz lesz az új Macskanő, Jeffrey Wright az új Gordon felügyelő, John Turturro az új Carmine Falcone, Peter Sarsgaardot pedig Gotham főügyésze. (via Looper & Uproxx)