Saját magának rendezett romkomot a visszatérő Meg Ryan

Kijött a trailer az októberben érkező What Happens Laterhöz, amelyben a sztár 14 év kihagyás után tér vissza ahhoz a műfajhoz, amely egykor egyet jelentett a nevével.

A 61 éves színésznő (akinek már egy jó ideje sajnos többet hallunk a plasztikai műtéteiről, mint filmjeiről) David Duchovny oldalán tér vissza. Az idősebb generációra hangolt romkomban Ryan játssza Willát, Duchovny pedig Williamet, akik az erős havazás miatt mindketten ott rekednek egy kis reptéren – a dolog pikantériáját az adja, hogy ők ketten exek, akik húsz év után most találkoznak először, és rögtön össze is lesznek zárva egy időre, ami meglehetősen kínos, főleg a férfi számára.

 

Kínzó kérdés

Hová tűnt Meg Ryan?

Egykor a romantikus komédiák koronázatlan királynője volt – mára teljesen eltűnt a süllyesztőben. Öt pontban jártunk utána, mi lehet az oka annak, hogy a november 19-én kerek hatvanadik szülinapját ünneplő sztár gyakorlatilag kiírta magát Hollywoodból.

Tovább


A kényszerűen együtt töltött idő alatt pedig az újdonságok mellett (kiderül, hogy Willa egyedülálló, és gyerekei sincsenek, Williamnek viszont van egy lánya – és egy volt felesége) felmerülnek a régi témák is,

és persze ahogy egyre jobban megyünk bele az éjszakába, az is, hogy „mi lett volna, ha…?”


A most nyilvánosságra hozott előzetes alapján a What Happens Later sajnos meglehetősen egyhangúnak tűnik, és sem Meg Ryan nem ragyog már benne a régi fényében (ha az arca hálistennek egész elviselhetőnek tűnik is a korábban kiszivárgott borzalmas fotók után; vagy csak már megszoktuk), és a látványosan unatkozó Duchovny sem igazán dobja fel.

 

Erről a listáról viszont hivatalosan is lehúzhatjuk Meg Ryant

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy visszavonult

2017. június 20-án jelentette be Daniel Day-Lewis, hogy visszavonul. Az Oscar-díjas színész azóta is nagyon hiányzik – ennek kapcsán összeszedtük, ki mindenki tűnt még el a szemünk elől az elmúlt években, úgy, hogy talán észre se vettük.

Tovább


A Harry és Sally, A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában, a Francia csók és az I.Q. – A szerelem relatív sztárját egyébként legutóbb 14 évvel ezelőtt, 2009-ben láthattuk romantikus komédiában: a nálunk csak DVD-n megjelent, meglehetősen felejthető Rabulejtő szerelemben, a Francia csók másik sztárja, Timothy Hutton oldalán. A színésznő által rendezett és két társíróval együtt általa is írt What Happens Latert október 13-án mutatják be az amerikai mozik. A magyar premierről egyelőre nincs hír.


(via eonline)