Scarlett Johanssont is megszerezte Wes Anderson

A Disney-vel való pereskedés után sem fog unatkozni a Házassági történet és a Marvel-filmek Oscar-jelölt sztárja. Partnerei névsora is impozáns.

A Tenenbaum, a házi átok, az Édes vízi élet, A fantasztikus Róka úr, a Holdfény királyság, A Grand Budapest Hotel és a közelgő A francia kiadás direktora egyelőre cím nélküli filmjében olyan sztárok fognak játszani, mint Margot Robbie, Tom Hanks, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bill Murray, Rupert Friend és Jason Schwartzman.

Hozzájuk csatlakozott most Johansson, aki nem először fog együtt dolgozni a rendezővel, hiszen Kutyák szigete című animációs filmjében ő kölcsönözte az egyik figura, egy Nutmeg nevű kutya hangját – de élőszereplős Anderson-filmben a sztár még nem szerepelt. A 2022-re ígért alkotásról egyelőre mindössze annyit tudni, hogy egy Európában játszódó szerelmi történet lesz.

Scarlett Johansson 2019-ben a Bosszúállók: Végjáték premierjén. Forrás: Amy Sussman / Getty Images


A színésznő a nagy blockbusterek mellett korábban is szerepelt már szerzői filmes alkotó művében, lásd az Elveszett jelentést Sofia Coppolától, a Match Pointot, a Fülest és a Vicky Cristina Barcelonát Woody Allentől, A tökéletes trükköt Christopher Nolantől, a Fekete Dáliát Brian De Palmától vagy a Házassági történetet Noah Baumbach-tól.

De mostanában a sztár sajnos inkább azzal van elfoglalva, hogy beperelte szerződésszegés miatt a Disney-t, mivel a cég egyszerre indította a mozikban és Disney+ nevű streamelős oldalán Fekete Özvegy című filmjét, ezért ő bevételtől esett el. A pereskedésről itt és itt írtunk korábban. Drukkolunk a színésznőnek!


(via Variety)