Sosem találod ki, melyik hollywoodi sztárnak volt a legviccesebb cameója a Deadpool 2-ben

Az illető örömmel vállalta a mókázást, a gyerekei imádják a képregényeket.

Egészen elképesztő kulisszatitokról rántotta le a leplet a Deadpool 2 egyik forgatókönyvírója, Rhett Reese! Megerősítette a filmes oldalakon napok óta keringő pletykát, miszerint:

a filmben szereplő láthatatlan szuperhőst, Vanishert nem kisebb sztár alakította, mint Brad Pitt! 

Ezt a sasszemű rajongók persze már akkor kiszúrták, amikor Vanisher egy ejtőernyős ugrás után fennakadt az elektromos vezetékeken, és amikor a karaktert megcsapta az áram, egy pillanatra láthatóvá váltak Brad Pitt vonásai. A forgatókönyvíró szerint ez a poén az utolsó pillanatokban került bele a filmbe:

Valakinek eszébe jutott a nagyszerű ötlet, hogy ide berakhatnánk egy hírességet. És mivel most már benne vagyunk mi is a showbizniszben, ahol csak úgy felhívhatod a sztárokat, és ők igent mondanak, hát meg is léptük! Brad Pitt gyerekei imádták az első Deadpoolt, ő pedig nagyon jó arc, és rögtön azt mondta, örömmel elvállalja. Az egyik forgatási napon be is sétált a Fox stúdiójába, és fél óra alatt lezavartuk a jelenetét.

A film másik forgatókönyvírója, Paul Wernick azt is elárulta, hogy elég olcsón megúszták a cameót: Brad Pitt mindössze egy adag kávét kért cserébe, aminek valószínűleg a sztár menedzsere már nem örült annyira, mint a stábtagok. Wernick azt ugyan már nem ellenőrizte, hogy Brad Pitt végül tényleg megkapta-e a kávéját, de az IGN-nek adott interjújában már azzal viccelődött, hogy személyesen fogja felügyelni azt, hogy a Deadpool főszereplője, Ryan Reynolds elvigye egy Starbucksba Brad Pittet. (via NME.com)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu