Spielberg fia brutális horrorfilmben játszik – itt a trailer!

A Honeydew című film egyik főszereplője nem más, mint a híres rendező 28 éves csemetéje, Sawyer Avery Spielberg.

Tavaly ilyenkor attól volt hangos a sajtó, hogy Steven Spielberg és Kate Capshaw örökbefogadott lánya, Mikaela Spielberg a pornóiparban kíván tevékenykedni, most pedig egy másik Spielberg-csemetéről írnak a mozis szaklapok: a 28 éves Sawyer Avery Spielberg lett az egyik főszereplője a Honeydew (kb. Mézdinnye) című, igencsak brutális horrorfilmnek.

Sawyer Avery Spielberg, Kate Capshaw, Steven Spielberg és a szintén színész Destry Allyn Spielberg a 2017. október 5-én megrendezett 55. New York-i Filmfesztiválon mosolyog a kameráknak a Spielberg című dokumentumfilm gálavetítése előtt (fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

 

A Spielberg-gyerekektől egyébként egyáltalán nem idegen a filmes világ. Sasha Rebecca Spielberg sikeres énekesnő és színész, Destry Allyn Spielberg szintén színésznő lett (sőt, rendezőként is kipróbálta magát), Sawyer pedig már 16 évesen, a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága forgatása idején ott sündörgött az apja körül, mint produkciós asszisztens. Később, immáron felnőttként rendezett egy rövidfilmet 2016-ban Breathe címmel egy kaliforniai tengerparton száguldozó motorosról, és A Pentagon titkai című Tom Hanks-filmben is volt egy nyúlfarknyi szerepe. Igazi főszerepet azonban csak most, a Honeydew-ban kapott. A Devereux Milburn által írt és rendezett, gyomorforgató jelenetekben igencsak bővelkedő függetlenfilmes horror már tavaly, a Nightstream Filmfesztiválon és a Tribeca Filmfesztiválon közönségkedvenc lett – amin különösebben nincs is mit csodálkozni, ha megnézzük az alábbi, vadonatúj előzetest.

FIGYELEM! Az alábbi videóra fokozottan érvényes, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz, ezért a megtekintését kizárólag csak saját felelősségre ajánljuk! Aki nem akar szemkiszúrást, felvágott hasat és hasonlókat látni, még véletlenül se kattintson rá!

A filmben egy fiatal pár (Sawyer Spielberg és Malin Barr) kempingezős kirándulásra indul, ám amikor kiderül, hogy pont egy morcos farmer földjén vertek sátrat éjszakára, kénytelenek menedéket keresni egy kedves, idős gazdasszony (Barbara Kingsley) takaros házában. Csakhogy a nőről és a furcsa fiáról szép lassan kiderül, hogy egyáltalán nem olyan kedvesek, mint amilyennek elsőre látszottak, a fiatal párnak pedig annyi bizarr hallucinációja támad az ódon házban, hogy már nem nagyon tudják eldönteni, mi a képzelgés és mi a valóság. A Dark Star Pictures idén márciusra tervezi a mozipremiert, áprilisban pedig már a videós on-demand szolgáltatások is megkapják majd az ifjú Spielberg első horrorfilmjét. (via Collider.com)