Székbe szögez A Hangya és a Darázs: Quantumania új trailere

Paul Rudd családi szuperhős-vígjátékai után ezúttal már nem csak a Föld, de minden létező univerzum sorsa a tét. És még Bill Murray is felbukkan egy titokzatos figura szerepében...

Az Egyesült Államokban 2023. február 17-én kerül mozikba (nálunk Magyarországon viszont már február 16-tól látható lesz) a Marvel stúdió újabb nagy dobása, A Hangya és a Darázs: Quantumania című szuperhősfilm. Paul Rudd korábbi tinglitangli akcióvígjátékaihoz és Bosszúállók-vendégszerepléseihez képest ez most egy igencsak nagyszabású, dimenziók közti kaland lesz, amibe már ő is egy kis csapattal a háta mögött ugrik fejest, mintha csak ők lennének „A Galaxis Őrzői B-ligája”. Egészen konkrétan ők lesznek szó szerint a mini-Bosszúállók:

  • Scott Lang, azaz Hangya (Paul Rudd)
  • Hope van Dyne, azaz Darázs (Evangeline Lilly)
  • Janet Van Dyne, azaz a régi Darázs, Hope anyja (Michelle Pfeiffer)
  • Dr. Hank Pym, azaz a régi Hangya, Hope apja (Michael Douglas)
  • Cassie Lang, Scott és Hope lánya, aki képregényekben Stinger (kb. „Darázscsípés”) néven lesz később a Bosszú Angyalai tagja (Kathryn Newton)

Ez a kis szuperhős família vág bele tehát a nagy kalandba a Kvantumvilágban, ahol nem mással találkoznak szembe, mint Kanggal, a Hódítóval (Jonathan Majors), aki a Marvel-univerzum új főgonosza, és már a Loki tévésorozatban belengették a felbukkanását. Íme az új trailer:


A fenti előzetesben egyébként egy másik ismerős arc is felbukkan: Bill Murray, akiről viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan kicsoda-micsoda a történetben. Ami viszont biztos: 
A Hangya és a Darázs: Quantumania a harmadik önálló film a Hangyaember franchise-ban. A rendező ezúttal is ugyanaz a Peyton Reed, aki a korábbi két részt is jegyezte, a forgatókönyvet pedig a Rick és Morty animációs sorozat egyik atyja, Jeff Loveness írta, úgyhogy izgalomban, humorban, geek kikacsintásokban és nem várt dramaturgiai fordulatokban biztosan nem lesz hiány. (via Hollywood Reporter & NME.com)

Forrás: Marvel Studios