Szívmelengető, 80-as évek hangulatú trailer jött ki az „igazi” Szellemirtók 3-hoz!

A Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard ismét misztikus dolgok után nyomoz, Paul Rudd pedig itt is jóképű, csupaszív lúzer.

Bár ma mindenki az új Wonder Woman-előzetesen pörög internet szerte, ne feledkezzünk meg egy másik 80-as évek hangulatú, új trailerről sem: itt az új kedvcsináló a „hivatalos” Szellemirtók 3-hoz, ami Ghostbusters: Afterlife címmel kerül majd 2020 nyarán a mozikba!

Az előzetes egyelőre nem mutatta meg a régi Szellemirtókat, pedig a filmben biztosan szerepelni fog az eredeti csapatból Dr. Venkman (Bill Murray), a barátnője, Dana (Sigourney Weaver), Dr. Stantz (Dan Aykroyd), Zeddmore (Ernie Hudson) is. Ez persze nem feltétlenül baj, pláne nem úgy, ahogy most megismerhettük a Szellemirtók új nemzedékét! Többek között Finn Wolfhardot, aki már a Stranger Things sorozatban is Ghostbusters-egyenruhát húzott Halloweenkor és egy kisvárosban nyomozott a természetfeletti jelenségek után, valamint a Harry Potter-szemüveges, geek kislányt alakító Mckenna Grace-t, akiről messziről ordít, hogy Dr. Spengler unokája (őt alakította a 2014-ben elhunyt Harold Ramis), és az előzetes legszívmelengetőbb pillanata is az, amikor megtalálja a nagyapja elrejtett Szellemirtók-kezeslábasát, és belecsöppen a zöld szellem, Slimer utáni hajszába. No és persze itt van Paul Rudd is, aki szokás szerint egy jóképű, de kissé szerencsétlen, ugyanakkor nagyon vicces figurát alakít – de hát ezekkel a szerepeket a Jóbarátok óta mindig őt találják meg (nagyon helyesen!) a producerek.

Az új Szellemirtók érdekessége, hogy az eredeti filmeket jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman írta és rendezte, akinek elvileg az a terve, hogy érdemei elismerése mellett zárójelbe teszi a 2016-os Szellemirtókat.