Szívmelengető fotóval jelentkezett be Schwarzenegger a T6 forgatásáról

Ugyanúgy pózolt Linda Hamiltonnal, mint a '91-es Terminator 2 idején.

Linda Hamilton szerdán, azaz szeptember 26-án lett 62 éves. A színésznő jelenleg épp Magyarországon forgatja Arnold Schwarzeneggerrel a Terminator 6-ot, így hát adta magát, hogy a közösségi oldalakon igen aktív Schwarzi két akciójelenet között, műsebekkel borítva kívánjon neki boldog születésnapot. Ráadásul nem is akárhogy: egy friss szelfi mellé berakta egy régi közös képüket, ami (Linda Hamilton kiegyenesített hajából ítélve) még az 1991-es Terminátor 2. - Az ítélet napja forgatásán készülhetett. Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday to my dear friend Linda Hamilton. One of my favorite co-stars, a true badass, and a wonderful human being. I’m pumped to be back together again.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Schwarzenegger egyébként nagyon jól érzi magát Magyarországon. Amikor még jó idő volt, a Parlament előtt is elbringázott, és több szerencsés filmrajongó is találkozott budapesti edzőtermekben és éttermekben.

Ami pedig a Terminator 6-ot illeti, eddig annyit tudni róla, hogy Gabriel Luna lesz benne a gonosz Halálosztó, ő fog vadászni az új női főszereplőre, akit Natalia Reyes alakít. Nem lesz persze könnyű dolga, mert a lányt a jó öreg, Schwarzenegger-arcú T-800-as védelmezi, valamint Sarah Connor, akit természetesen most is Linda Hamilton alakít. Igaz, róla a Terminator 3-ban kiderült, hogy már halott (a koporsójában voltak elrejtve a fegyverek), de a T6 nem veszi figyelembe a korábbi folytatásokat, közvetlenül James Cameron nagy sikerű, 1991-es T2-jét folytatja. A hatodik rész rendezője Tim Miller, aki korábban az első Deadpool-mozifilmmel robbantott kasszát, úgyhogy elvileg a sok kutyaütő után végre jó kezekbe került a Halálosztó franchise. (via Uproxx)