Tarantino elárulta, ki a kedvenc színésze – nem Travolta az!

Érdekes, de az illető eddig még soha nem szerepelt Tarantino-filmben. Talán majd most?

Quentin Tarantino volt a vendég nemrég a The Rewatchables című podcastben, ahol szóba került a 2010-es Száguldó bomba című film is. Ennek apropóján árulta el az 56 éves rendező, ki a kedvence a fiatal színészgenerációból:

Chris Pine!

Tarantino így áradozott a 39 éves sztárról:

Azt hiszem, az egyik ok, amiért imádom a [Száguldó bomba című] filmet, az az, hogy hatalmas Chris Pine-rajongó vagyok. Namármost szerintem az ő csapatából, abból a korszakból, azokból a srácokból, a  vele egykorú színészekből őrá fog emlékezni az utókor. Viszont úgy vélem, hogy Pine nem hozta még össze a nagy dobását a Száguldó bomba óta. Megmondom őszintén, jó volt a többi filmjében is, de nem elég jó! Én vagyok a legnagyobb rajongója. Szóval ha lesz egy neki való szerep, én nagyon szívesen dolgozom vele.

 

Vajon ez az egész csak egy sajátos gerillamarketing volt Tarantino Star Trek-filmjéhez, amiben talán ismét Chris Pine lesz majd Kirk kapitány? Nem tudni. Az viszont biztos, hogy a rendezőről még sokat fogunk hallani a napokban, hiszen legújabb filmjét, a Volt egyszer egy... Hollywoodot összesen tíz kategóriában jelölték Oscarra, maga Tarantino a legjobb rendező és a legjobb forgatókönyvíró díjára is esélyes. (via NME.com