Tilda Swinton kegyetlenül megviccelte a kollégáját Cannes-ban

Állva tapsolták az új filmjét, a The French Dispatch-t, de közben a színésznő tréfálkozott egy kicsit Timothée Chalamet rovására.

Az idén már 74. alkalommal megrendezett Cannes-i Filmfesztiválon debütált sok más kiváló alkotás mellett Wes Anderson legújabb filmje, a The French Dispatch, amit helyi beszámolók szerint 9 perces álló tapssal ünnepelt a rangos esemény nézőközönsége. A tapsviharnak volt viszont egy igen vicces mozzanata is: a film egyik főszereplője, Tilda Swinton (egy baráti hátba veregetéssel leplezve) suttyomban ráragasztotta színészkollégája, Timothée Chalamet hátára azt a papírt, amivel valószínűleg a színésznő helyét foglalták le a szervezők a vetítőteremben. Íme a vicces intermezzo:

A kritikusok szinte kivétel nélkül szuperlatívuszokban írtak eddig a The French Dispatch-ről, ami egy fiktív XX. századi francia városban működő amerikai újság, a címbeli The French Dispatch újságíróiról szól. A film igazi sztárparádét vonultat fel: Tilda Swinton és Timothée Chalamet mellett szerepel benne többek között Bill Murray, Owen Wilson, Adrien Brody, Mathieu Amalric, Christoph Waltz, Willem Dafoe, Edward Norton, Benicio Del Toro, Elisabeth Moss, Léa Seydoux, Jeffrey Wright és Saoirse Ronan is. (via Uproxx.com & Variety)