Tom Cruise-nak az Oscar-gálára nem volt ideje, de Michael Caine szülinapi bulijára el tudott menni

A helyszínen készült fotók és videók alapján ráadásul remekül érezte magát.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Jimmy Kimmel, az Oscar házigazdája szóvá is tette a vasárnap esti/hétfő hajnali gálán, hogy

a két ember, aki a leginkább szorgalmazta, hogy térjünk vissza a mozikba, nem jelent meg az átadón (a másik James Cameron volt).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Walliams HQ (@dwalliams) által megosztott bejegyzés


Utóbb kiderült, hogy Tom Cruise azért nem tudott részt venni a ceremónián (ahol egyébként filmje, a Top Gun: Maverick csak egy díjat nyert, a legjobb hangnak járót), mert épp a Mission: Impossible: Leszámolás – Második rész című moziját forgatta Angliában.

Szoros időbeosztása mellett viszont a sztár a közeli Londonba el tudott ugrani, hogy részt vegyen Sir Michael Caine szülinapi buliján. Ahogy ugyanis arról mi is megemlékeztünk, a legendás színészveterán kedden ünnepelte 90. születésnapját. A két színész pedig szerepelt is közös filmben: a 2002-es Austin Powers – Aranyszerszámban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Denise Welch (@denise_welch) által megosztott bejegyzés


Cruise így kedden a brit celebvilág színe-javával bulizott, köztük David Walliamsszel az Angolkák című vígjátéksorozatból, Denise Welch komikával vagy Andrew Lloyd Webber komponistával, de jelen volt a közelgő Mission: Impossible-film rendezője, Christopher McQuarrie is. Az eseményen készült képek és videók alapján

a sztár remekül érezte magát,

azon például, amikor Welch elsütött egy disznó viccet Caine és felesége, Shakira Caine kárára, (az angol színésztől eltérően) szinte hisztérikusan nevetett.


(via Independent)