Tom Hanks a karanténban a fura ausztrál gasztronómiával ismerkedik

A koronavírussal fertőzött sztárért és feleségéért az egész világ aggódik. Szerencsére Hanksék néhány naponta adnak életjelet magukról.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a múlt héten ausztráliai tartózkodásuk során Tom Hanksről és feleségéről kiderült, hogy influenzaszerű tüneteik sajnos a koronavírust takarják. A sztárpár elkülönítése és gyógykezelése azonnal megkezdődött, a színész aktuális filmjének forgatása pedig (ennek, nevezetesen Baz Luhrmann Elvis életrajzának előkészületei munkálatai miatt ment egyébkén az országba) bizonytalan időre leállt.

A szomorú bejelentést követően pár nappal Hanks kirakott egy őt magát és Rita Wilsont ábrázoló fotót, ami mellett hálás szavakkal köszönte meg a róluk gondoskodóknak a segítséget. Vasárnap pedig a színész ismét hírt adott magukról. Ezúttal is hálatelt bejegyzéssel jelentkezett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks to the Helpers. Let’s take care of ourselves and each other. Hanx

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés,

„Köszönöm a segítőinknek! Vigyázzunk magunkra és egymásra! Hanksék”

– írta a posztban, ami egy kedves fényképet is tartalmaz egy ausztrál zászlót tartó plüsskengururól, egy pohár vízről és egy elsőre az amerikaiak kedvencének, mogyoróvajas kenyérnek tűnő ételről. Ha azonban jobban megnézzük, a tányér mellett látunk egy Vegemite feliratú tubust is, amibe egy koalafigura kapakszkodik.

A Vegemite nem más, mint az ausztrálok kedvenc, kívülállók számára meglehetősen furának tűnő szendvicskréme, amit még 1922-ben fejlesztettek ki – kapaszkodjunk meg: a sörgyártásból visszamaradó, magas élesztőtartalmú cefréből sóval és némi fűszerrel ízesítve, hogy B-vitaminnal lássa el az ausztrál gyerekeket. A bizarr kence azóta is hatalmas népszerűségnek örvend az országban, és most a jelek szerint a Hanks család is megkóstolta. Bár gyanúsan kevés hiányzik abból a vegemite-os kenyérből!


(via Instagram / Tom Hanks)