Tom Hanks megajándékozott egy Corona nevű kisfiút, akit piszkáltak a társai

Nem fogod kitalálni, mit küldött a sztár a 8 éves gyereknek (akit természetesen a neve miatt csúfoltak) a neki szóló levél mellett!

A 8 éves Corona De Vries az ausztráliai Queensland államban, Gold Coastban él, ahonnan a következőket írta Hanksnek és feleségének. „Kedves Mr. és Mrs. Hanks!

Corona De Vries vagyok, 8 éves. Szeretem a nevemet, de az iskolában elkezdtek koronavírusnak hívni.

Nagyon szomorú és dühös vagyok, amiért ezt csinálják.”

A kisfiú ezenkívül együttérzését is kifejezte a sztárpár felé, mivel még akkor írta levelét, amikor koronavírusban szenvedtek. Corona üzenete pedig annyira meghatotta a színészt, hogy válaszolt neki. „A leveled nagy örömet szerzett nekem és a feleségemnek. Köszönöm, hogy ilyen jó barát vagy. A barátok pedig tesznek róla, hogy jól érezd magad, amikor baj van. (…)

Habár már nem vagyok beteg, a leveledtől még jobban érzem magam. Szóval ne feledd, bennem mindig vár rád egy jó barát!” – írta Hanks, aki az utolsó sorral a Toy Story című filmjében elhangzó dalszövegre is utalt. A válaszlevél mellett pedig a színész elküldte a fiúnak azt a Corona márkájú írógépet is a gyűjteményéből, ami Ausztráliában nála volt (a sztárt és feleségét a déli országban diagnosztizálták a járvánnyal, Hanks pedig szenvedélyesen gyűjti a régi írógépeket).

„Úgy gondoltam, ez az írógép illik hozzád. Elvittem magammal Gold Coastra, és most visszatér oda – hozzád. Kérj meg egy felnőttet, hogy mutassa meg, hogy működik, és ezen írj vissza nekem!” – biztatta Coronát a színész. Korábban is többször beszámoltunk róla, milyen derűvel és türelemmel viselte Hanks a betegséget, szóval így még szebb lezárást kapott ez a történet.


(via Independent)