Tudtad? Chris Evans majdnem visszadobta Amerika kapitány szerepét, mert félt, hogy híres lesz!

De végül az anyukája rábeszélte, hogy vegyen csak részt minden idők legtöbbet kaszáló mozifilmes brandjében.

Érdekes információkat tudott meg az Esquire magazin Chris Evansrlól, a Marvel-filmek közönségkedvenc sztárjáról: a 38 éves színész annak idején majdnem kimaradt a 2011-es Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmből, ami az egyik alapköve volt a későbbi kasszarobbantó Marvel-blockbusterből! A sztár anyukája ugyanis aggódott egy kicsit amiatt, hogy egy ilyen híres képregényhős szerepe akkora népszerűséget fog hozni a kisfiának, hogy az fenekestül fel fogja forgatni az életét - és így is lett, hiszen egy anyukának mindig igaza van. Brady Langmann, az Esquire magazin riportere végül személyesen kereste fel Lisa Evanst, hogy elmesélje, mi is volt ennek a féltő anyai tanácsnak a hátterében. Ms. Evans ezt mondta: 

Az volt a legfőbb félelme, hogy leveszti az anonimitását. Azt mondogatta: »Most vár van egy szép karrierem, olyan munkákat vállalhatok, amit szeretek. Meg tudok sétálni a kutyámat, senkit sem zavarok, senki sem akar velem trécselni, bárhová elmehetek. Belegondolni is félelmetes, hogy ezt elveszíthetem.« Én azt mondtam neki: »Ide figyelj! Színész akarsz lenni egész életében? Ha igen, akkor erre most van itt a nagy lehetőség! Soha többé nem kell aggódnod a számlák befizetése miatt. Ha részt akarsz venni ebben a filmben, akkor azt most kell eldöntened! Az én életemre ez nem lesz semmilyen hatással, én támogatlak.«

Chris Evanst emellett a napokban ismét hírbe hozták a Rémségek kicsiny boltja című horrormusical remake-jével, de erre sejtelmesen csak egy fog emojival válaszolt a Twitteren - talán pont amiatt, mert a pletykák szerint a szadista fogorvost fogja alakítani az új verzióban.

(via Uproxx)