Új, igencsak látványos trailert kapott a Majmok bolygója 3

Caesar egy árva ember kislánnyal bandázik, Woody Harrelson eközben totális háborút hirdet minden majom ellen.

Sajnos Ridley Scott Alien-folytatása elég harmatos lett, így most már egy kicsit aggódok, milyen lesz a Blade Runner 2049 vagy a július 13-án a magyar mozikba is megérkező A majmok bolygója - Háború. Utóbbihoz most jött ki épp egy új előzetes:

A trailer alapján továbbra is jónak ígérkezik a film. Sőt, most már végre arra is választ kapunk, miért mászkál a majomvezér Caesar (a CGI majompofa alatt: Andy Serkis) egy elárvult kislánnyal. Az új rész új főgonosza az Ezredes (Woody Harrelson) lesz, aki egy militáns közösség irányítójaként totális háborút hirdetett a majmok ellen.

Forrás: 20th Century Fox

 

Viszont mintha árnyalná a képet, hogy néhány jelenetben egy jetiforma óriásmajom tölti a lőszert a katonák géppuskájába, vannak fogságban tartott majmaik, és mintha maga az ezredes is egy csimpánzzal (talán magával Caesarral?) társalogna.

Forrás: 20th Century Fox

 

Más jelenetekben viszont egymást lövik az egyenruhás katonák, szóval azért nem minden ember lesz itt gonosz, és bizonyára nem mindegyik majom lesz a békés. A rendező ezúttal is a második részt (A majmok bolygója - Forradalom) jegyző Matt Reeves, úgyhogy akinek az tetszett, az bizonyára a trilógia záródarabját is szeretni fogja.