Új, orosz nyelvű trailert kapott Marvel Kapitány, eddig sosem látott jelenetekkel

Állítólag itt a bizonyíték, hogy Carol Danvers fogja legyőzni a csettintgetve gyilkoló Thanost!

Felkerült a világhálóra egy hivatalos, orosz nyelvű Marvel Kapitány-előzetes! Íme:

A pár perces videóból kiderül többek között az is, hogy a '90-es években játszódó előzményfilm idején Nick Furynak (Samuel L. Jackson) nemcsak megvolt mind a két szeme, de előszeretettel használt a kapcsolattartáshoz pagert – azaz személyi hívót, avagy csipogót. Ezt a kütyüt mi persze idehaza csak a Vészhelyzetből ismertük, de Amerikában nagy karriert futott be: szöveges üzeneteket lehetett vele küldeni, és diszkréten jelezte azt is, ha valaki keresett minket, és ha fontos volt, vissza lehetett hívni az első nyilvános fülkéből. A pager a bűnözőknek vagy a titkos ügynököknek ideális találmány volt, mivel nem lehetett se bemérni, se lehallgatni. Fury is egy ilyennel vagánykodik Carol Danversnek (Brie Larson), miközben próbálnak összecsiszolódni, hogy megállíthassák az alakváltó skrullok invázióját.

Fury ezek szerint a régi szokások rabja: amikor Thanos csettintése nyomán az ismert univerzum lakosságának felével együtt ő is elporladt (hupszi, spoiler!) a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében, utolsó erejével egy pagerrel üzent valakinek...

A címzett kiléte a csillagból és a színekből most már egyértelműen kikövetkeztethető. Fury Marvel Kapitánynak szólt, hogy lenne itt egy kis elintéznivaló: ő, mint a legerősebb ismert szuperhős (űrhajóbalesete után vérátömlesztést kapott a galaxis rendőreiként működő kree faj képviselőitől, majd egy időre beállt a csapatukba), ugyan csapjon már oda Thanosnak, aki épp kiirtja az emberiség felét. Persze ez egyelőre még csak rajongói konteó.

A Marvel Kapitányt március 7-től, a Bosszúállók: Végjátékot április 25-től vetítik a magyarországi mozik. (via Uproxx & The Independent)