Új plakátot kapott A körök

Samara újabb körben fogja halálra rémíteni a mozinézőket, ugyanis újabb résszel bővül A kör c. horror-franchise. A magyar cím *dobpergés* A körök lesz.

Megérkezett az új plakát a filmhez, amiről nehezen tudjuk elképzelni, hogy bármi újat hozhat még, persze a VHS-formátum lecserélésén kívül, de azért essünk neki.

Az eredeti, japán horror 1998-ban készült, az amerikai remake 2002-ben, a második rész pedig 2005-ben, vagyis elég sok év eltelt már ahhoz, hogy még több horrorrajongó betöltse a tizennyolcadik évét, így bőven lesz majd, aki beül a mozikba. A geektyrant.com értesülései szerint egy új trailer még ezen a héten várható, addig a sztori dióhéjban:

Egy fiatal nő aggódni kezd barátja miatt, aki a már ismerős videókazettához kötődő sötét szubkultúrát fedez fel. A videókazetta legendája már köztudott: aki megnézi, a megtekintést követő hetedik napon meghal. A nő elhatározza, hogy megvédi barátját, és ahogy ezen ügyködik, egy borzalmas felfedezést tesz: álom az álomban helyett filmet talál a filmben, amit azelőtt még soha nem látott senki.

Bár a leírás inkább egy paródiához hasonlít, azért egy kis körömrágásra okot ad majd.

Amíg a további részleteket várjuk, addig itt megnézhető az első trailer: