Újabb férfiak vádolják pedofíliával Bryan Singert

Most négyen állítják, hogy a rendező akkor közeledett feléjük szexuálisan, amikor még kiskorúak voltak.

Az elmúlt években többször felmerült már, hogy az X-Men filmek direktora és a Bohém rapszódia eltávolított rendezője többször erőszakolt meg kiskorú fiúkat. Egy új riportban négy sértett szólal meg, akik mind azt állítják: a kilencvenes évek végén, tinédzserként kerültek szexuális kapcsolatba Singerrel.

Victor Valdovinos statisztaként vett részt az alkotó által rendezett Az eminens forgatásán, amikor a direktor megsimogatta a nemi szervét. Valdovinos akkor még csak 13 éves volt. A többi áldozat nem árulta el az igazi nevét, de hasonló vádakkal álltak elő. Egy Andy névvel szereplő férfi azt közölte: 15 éves korában szexelt Singerrel, az Eric álnevűvel pedig 17 évesen történt meg ugyanez – a rendező akkoriban 31 éves lehetett.

Forrás: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

 

Az utolsó vádló, „Ben” arról számolt be, hogy 17–18 éves volt, amikor orális szexre került sor közte és Singer között. „Anélkül nyúlt bele a nadrágodba, hogy beleegyeztél volna. Ragadozóként viselkedett:

leitatta vagy bedrogozta az embereket, és úgy szexelt velük”

– mondta a férfi az Atlantic nevű kiadványnak, amely újságírói, Alex French és Maximillian Potter több mint egy éven át dolgoztak az anyagon, és mintegy ötven forrással beszéltek.

Bryan Singert 2014-ben egy Michael Egan nevű férfi azzal vádolta, hogy 1999-ben, Hawaii-on többször megerőszakolta, amikor ő még csak 17 éves volt. Az ügyben eljárás is indult, pár hónap múlva azonban ejtették, mert ellentmondások merültek fel Egan sztorijában. Később, 2017-ben Cesar Sanchez-Guzman perelte be Singert, aki állítása szerint 2003-ban megerőszakolta egy yachton – ez az eljárás még folyamatban van.

„A szakma mindent a szőnyeg alá söpör,

és úgy tesz, mintha mi sem történt volna. A legtöbb ember nem látja az igazságot” – nyilatkozta most Sanchez-Guzman a magazinnak.


(via Variety)