Újra együtt Superman szülei

Megint közös filmben szerepel (ráadásul ismét házaspárként) Kevin Costner és Diane Lane – ezúttal egy izgalmas thrillert forgatnak együtt.

A színészek Az acélember és a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című szuperhősfilmekben játszották Superman szüleit – és olyan jól működtek együtt a vásznon házaspárként, hogy a Focus Features berkeiben most készülő feszült thrillerben, a Let Him Go címűben ismét rájuk gondoltak.

Larry Watson azonos című regénye alapján a Kőkemény család rendezőjeként ismert Thomas Bezucha írta és rendezi a filmet, amiben a szereplésen kívül Costner – akitől nem idegen a kamera egyik oldala sem, lásd a Farkasokkal táncolót, amelynek rendezője, főszereplője és producere is volt – executive produceri teendőket is ellát majd.

Costner és Lane Az acélemberben. Forrás: InterCom

 

A Let Him Go forgatását a tavasszal tervezik elkezdeni. Az ötvenes években játszódó filmben a színész egy nyugalmazott seriffet fog megformálni, Lane pedig a feleségét játssza. Miután elveszítik a fiukat, a pár tagjai felkerekednek montanai farmjukról, hogy kimenekítsék unokájukat egy veszélyes, törvényen kívüli család karmai közül Észak-Dakotából. A szóban forgó családnak azonban eszében sincs lemondani a gyerekről…

Azt még nem tudni, mikor mutatják be a thrillert, de Kevin Costnert legközelebb már márciusban láthatják a nézők: a Bonnie és Clyde-ra vadászó rangerek egyikét alakítja a The Highwaymen című Netflix-produkcióban Woody Harrelson oldalán. Diane Lane-t pedig a magyar mozik műsorán jelenleg is futó Vihar előttben nézhetjük meg.


(via Variety)