Woody Harrelson és Kevin Costner az új Butch Cassidy és a Sundance kölyök

Mármint jól megcsavarva persze, hiszen ők zsarukat játszanak, nem is akárkiket: ők azok, akik megállították a Bonnie és Clyde párost.

A Netflix gyártásában készülő Highwaymen annak a két egykori Texas Rangernek az igaz történetén alapul, akik levadászták és megölték a hírhedt bűnöző szerelmespárt, Bonnie Parkert és Clyde Barrow-t.

Maney Gault (Woody Harrelson) és Frank Hamer (Kevin Costner) a nyugdíjból tértek vissza, hogy a tudomány helyett az ösztöneiket felhasználva kapják el a gengszterduót, akikkel szemben annak idején a teljes FBI tehetetlen volt.

A filmet jövő március 29-én mutatják be, és Harrelsonon és Costneren kívül szerepel még benne Kathy Bates is. A stáblista tanúsága alapján viszont Bonnie és Clyde egyáltalán nem jelennek meg benne, illetve csak távolról lesznek láthatók. A rendező az a John Lee Hancock, aki többek közt A szív bajnokait és a Banks úr megmentését jegyzi.

A Netflix egyelőre az alkotásból csupán egy szál fotót hozott nemrég nyilvánosságra, ami sajnos nem túl izgalmas: a két főszereplő áll rajta egymással szemben egy autó mellett, a kötelező szövetségiügynök-szerelésben, azaz öltönyben és kalapban. Szóval alig várjuk az első előzetest, hiszen Arthur Penn legendás 1967-es Bonnie és Clyde-ja után valami nagyon jót kell ígérnie, ha azt akarják, hogy a nézőket érdekelje a másik oldal is.


(via Collider)