Ütős és szókimondó korhatáros előzetest kapott a Zombieland 2

Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin és Jesse Eisenberg mellett Bill Murray is visszatér egy kis kedélyes élőholtpüfölés erejéig!

Október 18-án (nálunk egy nappal hamarabb!) kerül mozikba a Zombieland 2 - A második lövés, ami 10 évvel a Zombieland után készült el, de közben a főszereplők semmit sem öregedtek! na jó, ez csak Woody Harrelson, Emma Stone és Jesse Eisenberg esetében igaz, mert a negyedik főszereplő, Abigail Breslin már nem idegesítő kislány, hanem vagány nagylány. A film most kapott egy igencsak szókimondó, ún. Red Band előzetest, amiben csak úgy záporoznak a fuck-ok!

Figyelem! A következő előzetes sok csúnya beszédet és rengeteg véres jelenetet tartalmaz! Megtekintését az ilyesmire érzékeny olvasóinknak, valamint a 16 éven aluliaknak csak saját felelősségre ajánljuk!

A záporozó poénok mellett nekem amúgy az is vicces volt, hogy Ruben Fleischert itt úgy reklámozzák harsogva, mint A VENOM RENDEZŐJE, közben meg már az első Zombielandet is ő rendezte... A sztori épp ezért most is olyan véres és mókás, mint korábban: a zombiinvázió elől menekülő hőseink eljutnak Washingtonba, és ha már ott járnak, bulizgatnak egy kicsit a Fehér Házban.

A gyagyás családként funkcionáló túlélőcsapat az új részben társaságot is kap. Feltűnik a színen egy butácska szöszi (Zoey Deutch), egy harcias amazon (Rosario Dawson) és egy Woody Harrelson-hasonmás, bunkó cowboy (Luke Wilson), akik alaposan összekuszálják a szálakat! De láthatjuk majd a saját magát alakító Bill Murrayt is, akit hőseink lepuffantottak az első részben, mert azzal viccelődött, hogy zombinak öltözött az élőholtinvázió idején (hupszi, bocs a spoilerért!), így vagy feltámad a második részben valami csoda folytán, vagy a Bull Murray-rajongó főszereplők archív videókat nézegetnek majd róla, ha már úgyis a gazdátlanná vált házában hédereznek... Egy hét múlva kiderül, melyik verzió lesz igaz! (via Geektyrant)