Vajon van rajta bugyi?

Itt a BÚÉK című közelgő magyar vígjáték új előzetese.

Ahogy arról korábban többször írtunk, a görög, spanyol, török és francia mellett magyar remake is készült a szuper sikeres olasz film, a Teljesen idegenek alapján, Divinyi Réka forgatókönyvíró és Goda Krisztina rendező részvételével, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva és Mészáros Béla szereplésével.

A szilveszter éjjel játszódó BÚÉK december 6-án kerül a mozikba, és a korábbi, rövidebb teaser után most egy másfél perces előzetes is érkezett hozzá, amelyből már több minden kiderül a film sztorijából.

A BÚÉK cselekménye szerint szilveszteri bulira gyűlik össze egy több párból és egy egyedülálló ismerősükből álló baráti társaság. Mikor a vacsora során folyamatosan érkeznek a hívások és a szöveges üzenetek a társaság tagjainak telefonjaira, egyiküknek az a remek (?) ötlete támad, hogy onnan kezdve egész este mind a heten úgy telefonáljanak és írjanak vagy fogadjanak üzeneteket a mobiljukon, hogy azt a többiek is láthassák, hallhassák.

Az új előzetes sokkal jobban sikerült, mint a korábbi, és néhány olyan részlet is belekerült, amiből arra következtethetünk, hogy az olasz eredetihez képest azért voltak új ötletei a magyar alkotóknak is. A trailer pedig nagyon jó érzékkel ott ér véget, amikor az egyik feleség egy színpadias mozdulattal felemeli a ruháját, hogy megmutassa mindenkinek, van-e rajta bugyi...


(via InterCom)