Végre itt az első fotó Brie Larson Captain Marvel-jelmezéről!

Zöld lesz a filmben, ezért a dühös Marvel-rajongók máris átrajzolták a szerintük jó színekre.

Megjelent néhány fotó a Captain Marvel mozifilm forgatásáról, és azonnal felkapta az internet, mert Brie Larson végre a címbéli szuperhős harci maskarájában látható rajtuk.

Abból természetesen azonnal vita lett, hogy ez a zöld ruha-e a megfelelő a színésznőnek, hiszen az 1968 óta kitalált Marvel-szuperhős, Carol Danvers 50 éve passzos dominaszerkókban és szűk aligruhákban repked. Legismertebb öltözékei valószínűleg ugyanis ezek:

A veterán Marvel-rajongóknak is szemet szúrt ez a furcsaság, és a kreatívabbjai már el is készítették a hivatalos fotó színkorrekcióját:

A még náluk is nagyobb Marvel-geekek viszont újabb és újabb posztokban mutatják meg, hogy a zöld Ms. Marvel-szerelés sem ördögtől való dolog, mivel ilyet is hordott már a képregényfüzetekben. Ráadásul pont egy eredettörténetben, amilyen elvileg ez a film is lesz. Igaz, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Marvel Filmuniverzumban is egy galaxis-szerte híres kree harcostól kapja-e Carol Danvers a szupererejét, vagy valami más háttérsztorit főztek ki neki Kevin Fiege boszorkánykonyháján. (via Avclub.com)