Vicces és egyben nagyon szomorú lesz Hugh Grant szerint az új Bridget Jones-film

A tervek szerint 2025 Valentin-napján kerül a mozikba a Bridget Jones: Bolondulásig című mozi, amelyben Leo Woodall játssza Jones fiatal szerelmét.

Hugh Grant újra eljátssza Bridget Jones egykori szerelmét, Daniel Cleavert, akit az első és második filmből (Bridget Jones naplója, Bridget Jones: Mindjárt megőrülök) ismerünk. A Bridget Jones babát várban nem szerepelt, úgy tűnt, a szerepe szerint meghalt, de mint a mellékelt ábra mutatja, ez nem igaz, visszatér a negyedik részben.

Forrás: youtube.com



Aki viszont tényleg meghalt, Mark Darcy (Colin Firth), ezért Renée Zellweger szerepe szerint már egy egyedülálló anyát alakít a Bridget Jones: Bolondulásig-ban. Grant mellett férfi főszereplőként a One Day sztárja, Leo Woodall is csatlakozik a szereplőkhöz, ő játssza a címszereplő fiatal szerelmét.

Az új rész komolyabb és komorabb hangot üt meg – mondta a Graham Norton Show-ban Hugh Grant, aki hozzátette:

„Ez egy jó és megható forgatókönyv - rendkívül vicces és egyben nagyon szomorú”.

Grant úgy érzi, nem volt egyértelmű helye a karakterének ebben a moziban, ezért kitalált neki egy jó kis történetszálat – így Cleaverként nem kellett fiatal lányokat nézegetve bolyongania 60 évesen. 

Forrás: UIP-Duna Film



Túl sok információ nem szivárogott ki az új filmmel kapcsolatban, így nem tudni, a sztori mennyire követi Helen Fielding – hasonló című – 3. könyvét.

A szereposztás már közismert: Zellweger és Grant visszatér ikonikus karakterébe, valamint Emma Thompson a harmadik részbeli figuráját folytatja. Doctor Rawlingsként látható újra, ezt a szerepet kimondottan a filmhez írták. Sőt, a harmadik rész forgatókönyvírásában a színésznő is részt vett. A negyedik mozi rendezője Michael Morris (az elsőt és a harmadikat Sharon Maguire, a másodikat Beeban Kidron rendezte.)