Vicces és látványos új előzetest kapott a Bad Boys 3!

Aki ezek után sem kíváncsi arra, hogy Will Smith tud-e újra olyan menő lenni, mint a '90-es években, az nem is szereti az akciófilmeket!

Bár a Rambo 5 és a Terminátor 6 után sokan már előre temetik a 2020 januárjában a magyar mozikban is bemutatásra kerülő Bad Boys – Mindörökké rosszfiúkat, a film előző trailere után most egy újabb előzetes is azt mutatja, hogy ez kivételesen talán nem is lesz olyan szörnyű folytatása egy jól ismert franchise-nak! Nem hiszed? Nézd meg magad az új kedvcsinálót!

Aki a fenti, ütős képsorok után sem kíváncsi arra, hogy Will Smith és Martin Lawrence tudnak-e a szuperhősdömping közepén is olyan menők lenni, mint amilyenek a '90-es években voltak, az igazából nem is szereti az akciófilmeket! Más franchise-okkal ellentétben ugyanis Smith és Lawrence egyáltalán nem veszi magát komolyan, sőt! Viccet csinálnak magából a folytatás tényéből is: miközben itt is ugyanúgy hemzsegnek a sportkocsik, a pálmafák, a fegyverek, a robbanások és a káromkodások, mint a korábbi két részben, a két zsaru kiröhögi az ikonikus Bad Boys-dalt, Lawrence karaktere pedig így 50 felett járva már szemmel láthatóan jobban szereti markolászni a masszázsfotel karját, mit a Porsche sebváltóját. Ja és az megvan, hogy amikor Will Smith 1:08-nál azt mondja lefitymálóan a mellé beosztott, zöldfülű rendőrökre, hogy

Olyanok, mint egy fiúcsapat a High School Musicalből, csak fegyverekkel!

akkor ott a High School Musicallel berobbanó Vanessa Hudgens által alakított zsarucsaj röhög a legjobban? Ha a két rendező, Adil El Arbi és Bilall Fallah nem durrogtatta el az összes puskaport ebben az előzetesben, akkor egy nagyon jó kis akció-vígjátékkal ünnepelhetjük meg jövőre a Bad Boys franchise 25. születésnapját!