Videón, ahogy Daniel Craig érzelmes búcsút vett a Bond-filmektől

Még a Nincs idő meghalni utolsó forgatási napján mondott köszönőbeszédet a stábtagoknak, de csak most került nyilvánosságra róla a videófelvétel.

Jó ideje lehet már tudni, hogy Daniel Craig a heteken belül mozikba kerülő Nincs idő meghalnival végleg szögre akasztja a 007-es ügynök fekete zakóját, amit a 2006-os Casino Royale óta hordott – mivel ez lesz az utolsó James Bond-filmje. Bár az 53 éves brit sztár egy időben nem is akart már 007-es lenni (a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér után mondott olyanokat az interjúiban, hogy „inkább összetör egy poharat és felvágja csuklóját”, mint hogy újra Bond legyen), a Nincs idő meghalni utolsó forgatási napján azért elöntötték őt is az érzelmek, miközben búcsúbeszédet mondott a stábnak.

A legtöbb ember itt öt filmen dolgozott velem. Tudom, hogy sok mindent mondanak arról, mit gondolok ezekről a filmekről, de imádtam minden egyes másodpercüket. És különösen ezt a filmet, mert minden reggel úgy keltem fel, hogy ismét veletek lesz alkalmam dolgozni, srácok. Ez életem egyik legnagyobb megtiszteltetése.

Bár a könnyeivel küszködő Craig búcsúbeszéde eredetileg 2019-be októberében hangzott el a forgatáson, most kezdett el igazán nagyot menni a közösségi médiában, hogy közeleg a Nincs idő meghalni premierdátuma (a magyar mozik szeptember 30-tól vetítik):

2019-ben egyébként egy másik Daniel Craig-búcsúvideó is keringett már a neten. Ez a Nincs idő meghalni olaszországi forgatása utáni stábbulin készült, ahol a saját bevallása szerint addigra már erősen ittas Craig is mondott egy beszédet. (via Uproxx & The Hollywood Reporter)