Daniel Craig részegen mondott beszédet az új James Bond-film stábjának

Véget ért a 25. Bond-film, a No Time To Die forgatása, a színész a záróbulin köszönte meg a munkát kollégáinak, mert már nem lesz többet 007-es.

Véget ért a 25. James Bond-film, a No Time To Die forgatása, amit a stáb közösen ünnepelt meg egy hatalmas 007-es tortával az olaszországi Materában. A záróbulin köszöntőbeszédet mondott a saját bevallása szerint addigra már erősen ittas Daniel Craig is, aki most utoljára vette fel a híres brit szuperkém fekete szmokingját. Szavaival az egész stábot méltatta, de külön kitért a Bond-filmek fő producerére, Barbara Broccolira:

 Csak annyit akarok mondani, és mivel már eléggé részeg vagyok, nem fog sokáig tartani, hogy ez volt a legjobb, legcsodálatosabb élményem egész eddigi életemben! Mindannyian nagyszerű munkát végeztetek. Ennél büszkébb már nem is lehetnék arra, hogy mindnyájatokkal együtt dolgozhattam. Szeretnék nektek köszönetet mondani mindenért, és Barbarának azért, hogy mindezt lehetővé tette. A gondviselésnek hála, ma este megcsináltuk!

Valóban nem volt egyébként egyszerű levezényelni a 25. Bond-film forgatását. Először a rendező, Danny Boyle hagyta ott a stábot, miután nézeteltérésbe keveredett a fő producerekkel, köztük Daniel Craiggel. Craig bokája eltört a jamaicai forgatáson, egy rosszul kivitelezett robbanásban pedig egy másik stábtag is megsérült. Az újraforgatások miatt ráadásul az ünnepélyes premiernapot is el kellett tolni november 8-ról 2020. április 3-ára. (via Independent)