Vin Diesel újra akcióban

A kopasz sztár egy képregény-adaptációban fog szerepelni.

Már jó ideje lehet tudni, hogy filmes univerzummá bővítik a Valiant Entertainment kiadásában megjelenő képregényeket is. Az első adaptáció a Bloodshot sorozat lesz, amelynek nagyjátékfilmes verzióját az elsőfilmes, de vizuális effektes szakemberként már jól ismert Dave Wilson rendezi. A forgatókönyvet az Érkezésért Oscar-jelölést érdemelt Eric Heisserer jegyzi.

Immár véglegessé vált az is, hogy a főszerepet Vin Diesel játssza majd, és a forgatás már júliusban megkezdődik. Diesel a Bloodshotban ismét együtt fog dolgozni régi kollégájával, Neal H. Moritz producerrel, akivel a Halálos iramban-széria kapcsán ismerik egymást.

A tervek szerint a Bloodshot filmverziója a nyolcvanas évek akció/sci-fi klasszikusainak (Robotzsaru, Terminátor, Total Recall – Az emlékmás) modorában készül.

A több mint 110 számra rúgó Bloodshot képregénysorozatot eddig több mint 7,5 millió példányszámban adták el. Főhőse maga Bloodshot, azaz Ray Garrison, akit nanotechnológia segítségével a halálból hoztak vissza. Így emlékei ugyan nincsenek, de elpusztíthatatlan és tökéletesen gyilkoló szuperkatonává vált.


(via Deadline)