Visszatérhet a halálból az egyik fontos karakter a Sikoly 7-ben

Maga Courteney Cox ragaszkodik hozzá.

A színésznő nemrég a Varietynek adott interjút, ahol felmerült, hogy a készülő Sikoly 7-ben visszahoznának egy fontos karaktert, aki korábban meghalt. Courteney Cox, aki Gale Weatherst alakítja a népszerű slesher-franchise-ban, egy kifejezetten sokkoló és szomorú pillanatot idézett fel: a 2022-es Sikolyban – ami az ötödik film – a David Arquette által alakított Dewey Riley meghal: Ghostface halálra késeli. Ám Cox szerint valahogy mégis vissza kéne hozni a folytatásban.

 

„Van rá esély”

Ehhez persze tudni kell, hogy Cox és Arquette 1999 és 2013 között házasok voltak, és született egy közös lányuk, Coco, aki már 20 éves. Cox most így nyilatkozott a volt férje által alakított Dewey haláláról:

„Megértem, hogy miért tették ezt, de basszus, beszelnünk kell erről a kihagyott karakterről! Deweyt imádták a Sikoly rajongói, ki kell találni, mi legyen vele!”

Arquette korábban úgy nyilatkozott a visszatérésről, hogy „Szerintem van rá esély, de még nem kaptam semmilyen felkérést.” Cox visszatérése is bizonytalan még, az említett interjúban azt mondta, hogy még nem írta alá a szerződést, mivel „folyamatosan átírják a forgatókönyvet”.

még több sikoly 7.

Hurrá, hivatalos: Neve Campbell is benne lesz a Sikoly 7-ben!

Az 50 éves színésznő a Sikoly 6-ból gázsivita miatt maradt ki, de az új részbe kellenek a húzónevek, mert Melissa Barrera és Jenna Ortega sem szerepel már benne.

Lássuk!

 

(via People)