Will Smith nélkül is nagyon vicces lesz az új Men In Black!

Bár már a legújabb előzetesben is pedzegetik, hogy ideje lenne Men And Women In Blacknek átkeresztelni a filmet...

Chris Hemsworth nemcsak egy jóképű izompacsirta, akit mostanság nagyon felkapott Hollywood, hanem vérbeli vígjátékszínész – erről bárki meggyőződhet, ha beül a Bosszúállók: Végjátékra, és végigröhögi Thor jeleneteit! A Westworld sztárjával, Tessa Thompsonnal pedig már a Thor: Ragnarökben is szenzációs párost alakított Hemsworth, így nem csoda, hogy kettejükre bízták a Men In Black franchise legújabb filmjét, a Will Smith-mentes Sötét zsaruk a Föld körült. Amihez most egy újabb előzetes is kijött, íme:

Az új előzetesből végre nemcsak az derül ki, hogy H ügynök (ő Hemsworth) az angliai MIB-divízió kitüntetéses veteránja, hanem az is, hogy Tessa Thompson karaktere azért csatlakozik M ügynök néven az űrlényeket megrendszabályozó, titkos kémhálózathoz, mert 20 évvel ezelőtt tanúja volt a fekete öltönyösök egyik akciójának – és volt egy kis szörnyike barátja is, akit valószínűleg nagyon keresett az ügynökség, de M kislányként inkább elbújtatta. A folytatás alighanem az lesz, hogy a kis űrlényen keresztül M valószínűleg még gyerekként felfejtett egy kozmikus összeesküvést, csak sajnos elég sokáig tartott neki megtalálni a titokban tevékenykedő feketeruhásokat, hogy elmondja nekik, amit tud.

Persze az angliai MIB-divíziónak épp megvan a maga baja: egy The Hive-ként emlegetett, veszedelmes űrbéli fenyegetés, aki egy méhrajnyi, alakváltásra képes idegen képében akarja leigázni a Földet! Legyőzésükhöz azonban H-nak és M-nek James Bond módjára körbe be kell járnia a világ négy sarkát, a zsúfolt nagyvárosoktól kezdve a kietlen sivatagig! A június 13-án nálunk is mozikba kerülő filmben egyébként olyan nagyágyúk is fekete öltönyös űrlényvadászok lesznek, mint Emma Thompson és Liam Neeson! (via NME.com)