Will Smith nem lesz végig kék az Aladdinban

Korábban közröhej tárgya volt a színész által a Disney élőszereplős remake-jében megformált kék Dzsini – az új előzetes tanúsága alapján azonban nem lesz mindig kék.

Amikor a Disney februárban nyilvánosságra hozta a film előző trailerét, a fél internet azon röhögött, milyen gagyin néz ki benne a kékre mázolt Will Smith. Most mindenki megnyugodhat, mert a jelek szerint a színész nem lesz végig kék az alkotásban – bár igaz, hogy a nézők korábban azokat a fotókat is lefikázták, amelyeken Smith nem kéken, de már teljes Dzsini-szerelésben volt látható Aladdin és Jázmin hercegnő oldalán.

Forrás: YouTube / Disney

 

Az előzetesnek pedig nem ez az egyetlen pozitív mozzanata: az egész elképesztően mozgalmas és látványos. Rögtön nagyon akciódúsan kezdődik, ahogy a tolvajláson kapott főhős menekül üldözői elől – és akciókból később sem lesz hiány. Van benne ezenkívül egy irtó édes kismajom, és felcsendülnek a már az 1992-es animációs filmben megszeretett dalok is: a Friend Like Me és az A Whole New World.

A filmet május 23-án mutatják be a magyar mozik. Disney-újrából pedig addig és ezt követően sem lesz hiány, hiszen március 28-án jön az élőszereplős Dumbó, július 18-án pedig a szintén élőszereplős Az oroszlánkirály. És ez csak két cím abból a több mint tucatnyiból, amivel a cég a jövőben megsorozza a nézőket.


(via Variety)