Wonder Woman Hófehérke életére tör

A tervek szerint Gal Gadot fogja alakítani a gonosz királynőt a Disney élőszereplős Hófehérke-filmjében.

1938-ban mutatta be a Disney a Grimm testvérek meséjén alapuló Hófehérke és a hét törpe-adaptációt, és az óriási siker győzte meg a stúdiót arról, hogy az egészestés animációs mesékben van a jövő. Ehhez képest meglepő, hogy éppen ezt a filmet nem porolta még le a mikiegeres stúdió A szépség és a szörnyeteghez, a Dumbóhoz vagy a Szörnyellához hasonlóan. De ami késik, nem múlik, úton van ugyanis a Hófehérke-film. Azt már 2019-ben bejelentették, hogy a rendezői székben az 500 nap nyárt és A csodálatos Pókember 1-2. jegyző Marc Webb ül majd, a címszerepet pedig az a Rachel Zegler alakítja, akit legközelebb a Spielberg-féle West Side Story főszerepében láthatunk majd december 10-től.

Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds a Red Notice premierjén (Forrás: Getty Images - Albert L. Ortega)

A Deadline értesülései szerint a gonosz királynő szerepére Wonder Woman, vagyis Gal Gadot a kiszemelt, és a tárgyalások már az utolsó fázisban vannak. A producerek állítólag kezdettől az izraeli színésznőt szerették volna látni a szerepben, csak az időbeosztás miatt tudtak nehezen megegyezni. Gadot nem unatkozik mostanában: jövő héten érkezik a Netflixre a Red Notice (Különösen veszélyes bűnözők), amelyben Dwayne Johnson és Ryan Reynolds partnereként látható, producerként is dolgozik egy új Kleopátra-filmen, jövőre a Halál a Níluson adaptációjában szerepel, és most forgatja a Netflixnek a Heart of Stone-t.

A Hófehérke producerei azt ígérik, hogy az 1938-as eredeti sztorijából építkezik majd az új film, és a klasszikus zenét is továbbgondolják, Benj Pasek és Justin Paul Oscar-díjas duója (Kaliforniai álom, A legnagyobb showman) új dalokat is ír hozzá.

Via: Deadline