Zac Efron alakítja a történelem legaljasabb sorozatgyilkosát

Ted Bundy-ról, a „sorozatgyilkosok etalonjáról” fog szólni a sokkolóan gonosznak és iszonyú aljasnak ígért film.

Joe Berlinger rendezésében, Zac Efron főszereplésével készül a Ted Bundy-ról szóló film, amely a sorozatgyilkos barátnője, Elizabeth Kloepfer szemszögéből mutatja be a történelem egyik legaljasabb sorozatgyilkosának életét - írta meg a Hollywood Reporter. A címe Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile lesz (Végtelenül elvetemült, sokkolóan gonosz és aljas), ami elég sokat elárul annak is, aki egyáltalán nem hallott még Ted Bundy-ról.

Zac Efronnak korábban nem sok köze volt a negatív főhősökhöz: a Baywatch és a Nagy fater elszabadul sztárja eddig szinte mindig vígjátéki vagy romantikus filmes szerepet kapott, most végre megmutathatja a világnak, hogy van vér a pucájában, és képes valami komolyabbat alkotni.

A filmet az Oscar-díjra jelölt dokumentumfilmes, Joe Berlinger fogja rendezni, a forgatókönyvet Michael Werwie írta. A filmben Ted Bundy életét barátnője szemszögéből ismerhetjük meg. Elizabeth Kloepfer ellentmondásosan viszonyult szerelméhez: sokáig tagadta a Bundy-ról szóló vádakat, azonban mégis ő dobta fel őt a rendőrségnek. Bundy csak a kivégzéséhez közeledve kezdett el beszélni a gyilkosságokról, és ekkor vált barátnője számára is egyértelművé, hogy miféle emberbe volt szerelmes. A gyomorforgató részletekről a világ is csak ekkor értesült, és Bundy elbeszéléseiből kirajzolódott a világ egyik legelvetemültebb és legaljasabb sorozatgyilkosának képe.

A film a Voltage Pictures produceri felügyelete alatt készül, a cég a projektet Cannes-ban is bemutatja.