Zseniálisan utánozza ez a fickó, hogy hogyan futnak a különböző színészek

Megkapja a magáét Johnny Depp mint Jack Sparrow, Tom Cruise mint Ethan Hunt, de még Tom Hanks is Forrest Gumpként.

A wisconsini születésű, jelenleg Chicagóban élő Daniel LaBelle TikTok-sztár hosszú ideje foglalkozik már mozgás alapú nevettetéssel, de komolyabban két éve van jelen a közösségi médiában, ahol

tízmilliók követik.

Saját bevallása szerint az olyan komikusok inspirálták, mint Rowan Atkinson, Curly Howard a Three Stoogesból, Lou Costello és Jim Carrey – utóbbi sztárnak úgy mond köszönetet, hogy most az ő mozgását is kifigurázza az Ace Venturából.


LaBelle új videójában a felsoroltakon kívül láthatjuk futni Sylvester Stallone-t a Rockyból, Keanu Reevest a Mátrix Neójaként és Lisa Kudrow-t, a Jóbarátok Phoebe-jét is, de megelevenedik Jack Black délceg tartása és Jackie Chan burleszkes mozgása is.

Nem ez a színészes egyébként a férfi első futás tematikájú videója: korábban készített már a különféle emberek, illetve állatok futását imitáló vicces filmecskét is. De YouTube-csatornáján további humoros mozgásművészeti videókat is találunk: van, amelyikben azt mutatja be, milyen lenne, ha járás helyett mindent ugrálva csinálnánk, vagy hogy milyen lenne, ha a különböző sportágak képviselői az otthonukban is úgy közlekednének, ahogy sportolnak.


(via YouTube / Daniel LaBelle)