Zsivány Egyes: visszaszámlálás indul, jegyek november 28-tól!

Kevesebb, mint három hét választ el bennünket az idei év egyik legnagyobb durranásától; a legújabb Star Wars-film, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet bemutatójától.

 

Mindenki hegyezze a telefonját, vagy amiről jegyet szokott rendelni, ugyanis november 28-tól (hétfő) lehet jegyet vásárolni a filmre.

A film legutolsó előzetese az egész világon lázba hozta a rajongókat: a Zsivány Egyest megelőző várakozás az egekig ér, és mi is alig várjuk már! A témában ezért sok-sok cikket írtunk már, amiket itt, és itt és itt és itt lehet elolvasni. 

A filmről

A Lucasfilm bemutatja az első különálló Star Wars-filmet, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet, amely egy teljesen új kalandot mesél el.

A galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője Gareth Edwards, főszereplői Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, valamint Jiang Wen és Forest Whitaker. Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel látta el a produceri feladatokat, executive producerei pedig John Knoll és Jason McGatlin. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016. december 15-től látható a magyar mozikban.