A fél világ Nicole Kidman Netflix-sorozatát várja, itt egy új előzetes hozzá

Szeptember 5-én debütál A tökéletes pár, amelyben egy gyilkosság miatt az esküvőre készülő, dúsgazdag Winbury család összes tagja gyanúsítottá válik.

Holnap, azaz szeptember 5-én kerül fel a Netflixre Nicole Kidman várva várt ötrészes minisorozata, A tökéletes pár (eredeti címén: The Perfect Couple), amihez a streaming platform most ki is hozott egy vadonatúj előzetest. Íme:

Az előzetesből megismerhetjük a dúsgazdag Winbury családot, élén a családfővel, a bestseller írónővel, Greerrel (Nicole Kidman), aki a férjével, Taggal (Liev Schreiber) épp a fiuk, Benji (Billy Howle) és Amelia (Eve Hewson) esküvőjére készülnek. A dolgok azonban nagyon félremennek, amikor egy holttestet találnak tengerparton, és kiderül, hogy a menyasszony tanúja gyilkosság áldozata lett. Az eset után mindenkiből gyanúsított tesz, mivel a helyi zsaruknak (akiket Michael Beach és Donna Lynne Champlin alakít) egyetlen családtag sem akarja elmondani a teljes igazságot.

A sorozat sztárparádét felvonultató szereplőgárdájában Dakota Fanning, Jack Reynor, Ishaan Khatter, Meghann Fahy, Sam Nivola, Mia Isaac és Isabelle Adjani is szerepelnek. Elin Hilderbrand pedig, akinek az azonos című regénye alapján készült A tökéletes pár, showrunneri pozíciót kapott a stábban.

(via Hollywood Reporter)