A legjobb filmek, amelyek októberben eltűnnek a streamingről

Utoljára nézheted meg ezeket a filmeket. Akadnak köztük igazi klasszikusok és friss bemutatók is.

A streaming aranykorát éljük, elképesztő mennyiségű film és sorozat érhető el Netflixen, az HBO Maxon, a Prime Videón, a SkyShowtime-on, az Apple TV+-on, és a kisebb szolgáltatók platformjain. Ha érdekel bennünket valami, de éppen nincs időnk megnézni, azt feltehetjük egy kattintással a saját listánkra, a megnézendő tartalmak közé – hogy aztán jól meglepődjünk, amikor kiderül pár héttel vagy hónappal később, hogy az aznap estére betervezett film vagy sorozat nyomtalanul eltűnt. A streamingszolgáltatók nem nagyon reklámozzák, de a kínálatuk állandóan változik, ami alatt nemcsak a bővülést kell érteni. A licencek meghatározott időre szólnak, és ha lejárnak, akkor el kell távolítani az adott tartalmat – ami persze nem jelenti azt, hogy később ne lehetne ezeket meghosszabbítani.

Mutatjuk azt a 10 filmet, amit érdemes még a lejárati dátum előtt megnézni, illetve a poszt végén böngészhetőek a teljes listák is.


Hitchcock klasszikusai (SkyShowtime)

Forrás: Tv2

 

A krimi, a kém és a thriller műfaj úttörőjének filmjeit külön talán nem is kell ajánlani, a Hitchcock név garancia a minőségre. A SkyShowtime kínálatában (még) elérhető a hidegháború idején játszódó Topáz, a sorozatgyilkosos Téboly, a horrorba hajló Madarak, a Tippi Hedren és Sean Connery nevével fémjelzett Marnie, a Robert Cummings főszereplésével készült Szabotőr, a Fogjunk tolvajt! a Cary Grant-Grace Kelly párossal, zseniális Szakadt függöny, amelyben Paul Newman és Julie Andrews keverednek kémjátszmába, és persze a legnagyobb klasszikus, a Psycho. A bátrabbak megnézhetik esetleg a Psycho 2. részét (1983) vagy az 1998-as remake-et is, amely az eredeti összes snittjét lemásolja.

Mikor tűnik el? - 10.14.


Alfie - Szívtelen szívtipró (SkyShowtime)

A napokban jelentette be a 90 éves Michael Caine a visszavonulását, ami jó ürügy arra, hogy megnézzük egy nagyon korai zsengéjét. Az 1966-s Alfie címszereplőjeként egy olyan fiatal londoni playboyt alakít, aki nagykanállal falja a nőket, és nem képes az elköteleződésre.

Lewis Gilbert rendezése olyan sikamlós és vad komédia, amelynek a sodró lendülete mögött ott lappang a tragédia is.

Egyszerű és megrendítő történet arról, aki elvesz, és arról, akit elvesznek.

Mikor tűnik el? - 10.14.


A farkasember (SkyShowtime)

Az 1935-ös Farkasember Londonban volt az első vérfarkasos nagyjátékfilm, de ikonikussá a második, az 1941-ben bemutatott A farkasember vált, amely máig meghatározza ennek a horrorfigurának a hollywoodi ábrázolását.

Érdekesség, hogy Lugosi Béla, aki Drakula grófot játszotta el emlékezetesen a Universal stúdió szörnyfilmjeiben, A farkasember címszerepére is pályázott, de végül csak mellékszerepet kapott. Ő az a Béla nevű roma jövendőmondó, aki farkasemberré változva megmarja Larry Talbotot, továbbörökítve így az átkot.

Mikor tűnik el? - 10.14.


Amerikai dzsigoló (SkyShowtime)

Paul Schrader (Taxisofőr) egy Los Angeles-i luxus selyemfiú életét mutatja be, aki idősödő, gazdag hölgyeket tesz boldoggá testi-lelki értelemben. A fiatal Richard Gere  pedig annyira hitelesen formálja meg ezt az ellentmondásos karaktert, hogy egyszer együttérzünk vele, másik pillanatban megvetjük. És kapunk egy krimiszálat is, mert Julian egyik kliensét meggyilkolják, s a rendőrfelügyelő egyre inkább arra gyanakszik, hogy a nők bálványa a tettes.

Érdekesség, hogy bár az erotikus thriller a maga idejében sikeres volt, de nem vált hivatkozási ponttá, miközben a film zenéjét meghatározó Blondie-dalt, a Call Me-t máig mindenki ismeri.

Mikor tűnik el? - 10.14.


Batman (HBO Max)

Míg a DC Univerzum filmjei bukdácsolnak (James Gunn épp most próbálja rebootolni az egészet), addig Matt Reeves különálló történetet elmesélő, szóló Batman-filmje meglepően nagy sikert aratott. Hiába debütált a világméretű koronavírus-járvány alatt, és hiába került fel alig két hónappal a premier után már az HBO Max kínálatába, így is kaszált vagy 759 millió dollárt, Robert Pattinson pedig a károgókra rácáfolva bebizonyította, hogy jól áll neki a bőregérember szerepe.

Mikor tűnik el? - 10.17.


Külön falka (HBO Max)

A Külön falka történetében a tizenkét éves Niki (Horváth Zorka) nagyszüleivel él, akik nem tudják kordában tartani a vadóc, az iskolában nehezen beilleszkedő gyereket. Amikor Niki megtudja, hogy édesapját, Tibort kiengedték a börtönből, minden tiltás ellenére felkeresi a férfit. 

Kis Hajni debütáló rendezése

a 2021-es év legjobb magyar filmje lett – legalábbis a Magyar Mozgókép Díj szavazói szerint,

de 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon is megkapta a közönségdíjat.

Mikor tűnik el? - 10.31.


Forráspont (HBO Max)

A séf Andy (Stephen Graham) stresszhelyzetben van: luxuséttermét éppen most fosztották meg a két csillagtól, az ünnepi szezon miatt minden asztal túl van foglalva, korábbi mentora, a kulináris ikon pedig bejelentés nélkül jelenik meg egy nagyra becsült gasztrokritikus kíséretében. Ha ez nem lenne elég, a növekvő nyomás lassan, de biztosan felforralja csapata tagjainak hangulatát is.

Philip Barantini rendező filmjének különlegessége, hogy

valós időben játszódik, sőt, a 94 perc alatt egyszer sincs vágás,

ami még inkább hozzájárul ahhoz, hogy a néző is szinte ott érezze magát az étteremben és a színfalak mögött.      

Mikor tűnik el? - 10.31.


Stillwater - A lányom védelmében (Netflix)

Forrás: Universal Pictures

 

2021 egyik legalulértékeltebb filmjében egy oklahomai férfi Marseilles-be utazik, mivel lányát gyilkosság vádjával letartóztatták. A valóban megtörtént Amanda Knox-esetre (az amerikai diáklányt egyik Erasmus-os lakótársa megölésével vádolták az olasz hatóságok, pedig ártatlan volt) emlékeztető filmben Abigail Breslin és Matt Damon játsszák a főszerepeket. Utóbbi a Port.hu kritikusa szerint élete alakítását nyújtja.

„A sztár ezúttal rendkívül kiforrottan, sőt alázatosan, a filmet mindenben kiszolgáló módon, példás visszafogottsággal játszik: minimalista eszközeivel szinte eggyé válik az általa megformált „redneck”-figurával, és még azt is eléri, hogy hiába kérdőjelezzük meg folyamatosan a tetteit, mégis neki drukkoljunk.”

Matt Damon új filmje többször is a földhöz vág

A nálunk a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatkozott Stillwaterben a sztár élete alakítását nyújtja – és nem ez az egyetlen, amivel a mű elképeszti a nézőjét.

Kritika

 

Mikor tűnik el? - 10.29.


Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? (Netflix)

A Kaliforniába jöttem után Will Smith sokat küszködött, hogy újradefiniálja saját szerepét, próbálkozott drámával és vígjátékkal, aztán kiderült, hogy az akció is nagyon jól áll neki, sőt. Ehhez persze kellett Michael Bay, aki akcióban tényleg király, és kellett az újrafazonírozott, menőre vett Smith, aki mellé odatették a töpszli, bénácska, de akkoriban népszerű Martin Lawrence-t, hogy hősünk még szívdöglesztőbbnek tűnjön.

A végeredmény: a 90-es évek egyik legmenőbb és legviccesebb akciófilmje jó csajokkal és remek zenével.

A második rész sem sokkal marad el az elsőtől, és a Netflixen az is elérhető október végéig.

Mikor tűnik el? - 10.31.


Szerelmünk lapjai (Netflix)

Allie Hamilton (Rachel McAdams) és Noah Calhoun (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor találkoztak. Az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással, így kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között.

Rachel McAdams és Ryan Gosling 2004-es filmjét nem nagyon kell a Port olvasóinak bemutatni, mert a szavazatok alapján ez a kedvenc romantikus filmjük (jelenleg a 8. helyen áll.)

Érdekesség, hogy a Szerelmünk lapjai szerelmespárját alakító két sztár a forgatáson még ki nem állhatta egymást. Volt olyan nap, amikor végig ordítoztak a másikkal, sőt, Ryan Gosling egyszer mérgében megkérte Nick Cassavetes rendezőt, hogy váltsa le Rachel McAdamst valaki másra. A közös munka alatt viszont utóbb olyannyira összecsiszolódott a két főszereplő, hogy utána még több évig együtt jártak a való életben (további érdekességeket itt írtunk a filmről).

Mikor tűnik el? - 10.31.

 

A Netflixről lekerülő filmek:

10.01:
A boldog házasság titka (A Chaster Marriage aka El Degmemis Ask – 2016)
A nap könyve (The Book of Sun – 2020)
Leszel a táncpartnerem? (Turkish Dance School aka Sen Kiminle Dans Ediyorsun – 2017)

10.09:
Az utolsó léghajlító (The Last Airbender – 2010)

10.12:
Kuntilanak (2018)

10.13:
Alice Júnior (2019)

10.14:
A Black család költözik (Meet the Blacks – 2016)
A földi pokol (The Remaining – 2014)
A nagy kommunista bankrablás (The Great Communist Bank Robbery aka Marele jaf comunist – 2014)
A romániai zsidók története (Aliyah DaDa – 2015)
A tekiri csoda (Miracolul din Tekir – 2015)
Egy hónap Thaiföldön (A Month in Thailand aka O lună în Thailanda – 2012
Motel (Hostel – 2005)
Rendíthetetlen (Unbroken – 2014)
Sanju (2018)
Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose – 2005)

10.16:
Még (More aka Daha – 2018)

10.19:
Beirut, Oh Beirut (1975)
Bosta (2005)
Ghadi (2013)
Heritages (2014)
Khabsa: What Did I Mess (2018)
Listen (2017)
Out of Life (1991)
Panoptic (2017)
The Kite (aka Le cerf-volant – 2003)
The Little Wars (1982)
Under the Bombs (2007)
We Are All for the Fatherland (1979)
West Beirut (1999)
Zozo (2005)

10.20:
Kígyószem: G.l. Joe — A kezdetek (Snake Eyes: G.I. Joe Origins – 2021)

10.21:
Bend the Arc – Egészség határok nélkül (Bending the Arc – 2017)
Kettőnk útjai (The Hows of Us – 2018)
The Beginning of Life (2016)

10.25:
Santo Cachón (2018)

10.26:
Csak az enyém (Only Mine – 2019)

10.27:
Antonio Díaz – A nagy szemfényvesztés (El Mago Pop – 2013)

10.28:
Pagpag: Kilenc élet (Pagpag: Nine Lives aka Pagpag: Siyam na Buhay – 2013)

10.29:
Gyere, játssz (Come Play – 2020)
Stillwater — A lányom védelmében (Stillwater – 2021)

10.30:
Big Liar (2019)

10.31:
22 mérföld (Mile 22 – 2018)
A Da Vinci-kód (The Da Vinci Code – 2006)
A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant – 2016)
A célkereszten túl (Beyond the Reach – 2014)
A szerelem színei (Colors of Love aka An Autumn Romance – 2021)
A vacsora (The Dinner – 2017)
A végzet órája (The House with a Clock in Its Walls – 2018)
Az idegen (The Foreigner – 2017)
Az utolsó próba (The Last Face – 2016)
Az óriásölő (Jack the Giant Slayer – 2013)
Az Őrzők legendája (Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole – 2010)
Bad boys – Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys – 1995)
Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk (Bad Boys II – 2003)
Beépülve: Az Escobar-ügy (The Infiltrator – 2016)
Blair Witch: Ideglelés 3. (Blair Witch – 2016)
Bye Bye Man: A rettegés neve (The Bye Bye Man – 2017)
Csápi: Az óceán hőse (Deep – 2017)
Dermesztő hajsza (Cold Pursuit – 2019)
Dől a moné (Gambit – 2012)
Életeken át (Taking Lives – 2004)
Florence – A tökéletlen hang (Florence Foster Jenkins – 2016)
Gengszterzsaruk (Den of Thieves – 2018)
Haláli bábjáték (The Happytime Murders – 2018)
Harc a szabadságért (Free State of Jones – 2016)
Hellboy (Hellboy – 2019)
Jóemberek (Good People – 2014)
Karácsony rendelésre (Christmas Made to Order – 2018)
Kiskarácsony mindenáron (Deck the Halls – 2006)
Legenda (Legend – 2015)
Lélegzetvétel (Breathe – 2017)
Megjött apuci! (Daddy’s Home – 2015)
Megjött apuci! 2. (Daddy’s Home 2 – 2017)
Power Rangers (Power Rangers – 2017)
Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home – 2019)
Szenvedélyek viharában (Legends of the Fall – 1994)
Szerelmünk lapjai (The Notebook – 2004)
Tapló télapó 2. (Bad Santa 2 – 2016)
Tarzan legendája (The Legend of Tarzan – 2016)
Ütközések (Crash – 2004)
Véres románc (All Good Things – 2010)
Zorro álarca (The Mask of Zorro – 1998)


Az HBO Maxról lekerülő filmek:

10.06:
Gyilkosság az iskolában (Valentine Road – 2013)

10.08:
A Blake család (The Humans – 2021)

10.15:
Uncharted (Uncharted – 2022)

10.17:
Batman (The Batman – 2022)

10.20:
Az elveszett város (The Lost City – 2022)

10.31:
A boldogító nem (In & Out – 1997)
A fák titkos élete (The Hidden Life of Trees aka Das geheime Leben der Bäume – 2020)
A gyerekek maradjanak nálad! (You Keep the Kids aka Mama o Papa – 2021)
A lány (The Daughter aka La hija – 2021)
A nagy üresség (The Big Empty – 2003)
Albatrosz (Drift Away aka Albatros – 2021)
Az A terv (Plan A – 2021)
Az emlékmás (Total Recall – 2012)
Állítsátok meg a Földet! (Stop-Zemlia – 2021)
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) (Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance) – 2014)
Charlotte (Charlotte – 2021)
Colonia Dignidad (A Place Called Dignity aka Un lugar llamado Dignidad – 2021)
Crank – Felpörgetve (Crank – 2006)
Csizmás, a kandúr (Puss in Boots – 2011)
Egyszerű ember voltam (I Was a Simple Man – 2021)
Elfelejtett nemzedék (Lost Generation – 2020)
Elköteleződés (Commitment aka Baglilik Asli – 2019)
Emma (Emma – 1996)
Forráspont (Boiling Point – 2021)
Guermantes (Guermantes – 2021)
Hasan útja (Commitment Hasan aka Baglilik Hasan – 2021)
Hold, 66 kérdés (Moon, 66 Questions aka Selini, 66 erotiseis – 2021)
Jól vagyok (köszi, hogy kérdezed) (I’m Fine (Thanks for Asking) – 2021)
Karácsonyi angyal (The Angel Tree – 2020)
Kéjjel-nappal (Knight and Day – 2010)
Kísérteties gyilkosságok (Macabre – 2019)
Kölcsön testek (Electric Bodies – 2021)
Külön falka (Wild Roots – 2021)
Legenda (Legend – 1985)
Miss Potter (Miss Potter – 2006)
Okkult titkok (History of the Occult aka Historia de lo Oculto – 2020)
Persona Non Grata (Persona Non Grata – 2021)
Pokolba a szerelemmel (Down with Love – 2003)
Stone (Stone – 1974)
Szerencse és képzelet (Wheel of Fortune and Fantasy aka Gûzen to sôzô – 2021)
Valan – Az angyalok völgye (Valan: Valley of Angels 2019)
Wonder Woman 1984 (Wonder Woman 1984 – 2020)


A SkyShowtime-ról lekerülő filmek:

10.14:
A Flintstone család (The Flintstones – 1994)
A Hímszamár bemutatja: Rossz nagyapó .5 (Jackass Presents: Bad Grandpa 0.5 – 2013)
A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó (Bad Grandpa – 2013)
A James Brown-sztori (Get on Up – 2014)
A Nagy Fal (The Great Wall – 2016)
A Turks- és Caicos-szigeteken történt (Worricker: Turks & Caicos – 2014)
A boszorkány (The VVitch: A New-England Folktale – 2015)
A dolog (The Thing – 1982)
A farkasember (The Wolf Man – 1941)
A fiú (The Boy – 2015)
A gyanú árnyékában (Shadow of a Doubt – 1943)
A harcosok (The Warriors – 1979)
A hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk – 1977)
A kód neve: Merkúr (Mercury Rising – 1998)
A látogatás (The Visit – 2015)
A mindenség elmélete (The Theory of Everything – 2014)
A nagy kaszálás (The Ice Harvest – 2005)
A rettegés háza (The Amityville Horror – 2005)
A romok (The Ruins – 2008)
A vörös sárkány (Red Dragon – 2002)
Alfie (Alfie – 1966)
Alfred Hitchcock: Topáz (Topaz – 1969)
Amerikai dzsigoló (American Gigolo – 1980)
Amerikai fogócska (Charade – 1963)
Anyám (Mother! – 2017)
Anyám nyakán (Failure to Launch – 2016)
Apám nevében (In the Name of the Father – 1993)
Az elveszettek földje (Land of the Lost – 2009)
Az ember, aki ott se volt (The Man Who Wasn’t There – 2001)
Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow – 1999)
Az önvédelem művészete (The Art of Self-Defense – 2019)
Az öt legenda (Rise of the Guardians – 2012)
Baywatch (Baywatch – 2017)
Bébi úr (The Boss Baby – 2017)
Bíborhegy (Crimson Peak – 2015)
Bőrnyakúak (Jarhead – 2005)
Bőrnyakúak 2: Tűzvonal (Jarhead 2: Field of Fire – 2014)
Bőrnyakúak 3. – Ostrom (Jarhead 3: the Siege 2016)
Cujo (Cujo 1983)
Dreamgirls (Dreamgirls – 2006)
Elizabethtown (Elizabethtown – 2005)
Elvált nők klubja (The First Wives Club – 1996)
Everest (Everest – 2015)
Éjjeliőr a hullaházban (Nightwatch – 1997)
Éjszakai járat (Red Eye – 2005)
Életfogytig (Life – 1999)
Én, a nő és plusz egy fő (You, Me and Dupree – 2006)
Értelem, érzelem és hóemberek (Sense, Sensibility & Snowmen – 2019)
Faculty – Az invázium (The Faculty – 1998)
Felelsz vagy mersz (Truth or Dare – 2018)
Felhőkarcoló (Skyscraper – 2018)
Flintstones 2. – Viva Rock Vegas (The Flintstones in Viva Rock Vegas – 2000)
Fogjunk tolvajt! (To Catch A Thief – 1955)
Gyógyegér vacsorára (Dinner for Schmucks – 2010)
Halálos hallgatás (Dead Silence – 2007)
Hang nélkül (A Quiet Place – 2018)
Hannibal (Hannibal – 2001)
Hellraiser: A pokol démonjai (Hellraiser: Inferno – 2000)
Hellraiser: Pokolról pokolra (Hellraiser: Hellseeker – 2002)
Ilyen a formám (The Back-Up Plan – 2010)
Instant család (Instant Family – 2018)
Jackass: A vadbarmok támadása (Jackass: The Movie – 2002)
Jackass második rész (Jackass Number Two – 2006)
Jackass 2.5 (Jackass 2.5 – 2007)
Jackass: A film 3 (Jackass 3D – 2010)
Jackass 3.5 (Jackass 3.5 – 2011)
Jégi dicsőségünk (Blades Of Glory – 2007)
Kalandozás (Cruise – 2018)
Kezdők (Beginners – 2010)
Krampusz (Krampus – 2015)
Kutyám, Jerry Lee (K-9 – 1989)
Kész katasztrófa (Trainwreck – 2015)
Kígyóharapás (Venom – 2005)
Különös kísérlet (Weird Science – 1985)
Lara Croft: Tomb Raider (Lara Croft: Tomb Raider – 2001)
Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője (Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life – 2003)
Lázadók (Kings – 2017)
Madarak (The Birds – 1963)
Malac a pácban (Charlotte’s Web – 2006)
Margot az esküvőn (Margot at the Wedding – 2007)
Marnie (Marnie – 1964)
McLaren (McLaren – 2017)
Menedék (The Zookeeper’s Wife – 2017)
Nyárutó (Labor Day – 2013)
Nyers (Raw aka Grave – 2016)
Őrülten hiányzol (Like Crazy – 2011)
Pitch Black – 22 évente sötétség (Pitch Black 2000)
Psycho (Psycho – 1960)
Psycho 2. (Psycho II – 1983)
Psycho (Psycho – 1998)
Ragadozó városok (Mortal Engines – 2018)
Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan – 1998)
Serenity (Serenity – 2005)
Shop-Show (Mallrats – 1995)
Shrek – A musical (Shrek the Musical – 2013)
Sorsdöntő nyár (Blue Crush – 2002)
Spancserek (I Love You, Man – 2009)
Star Trek: A mozifilm (Star Trek: The Motion Picture – 1979)
Star Trek II: Khan haragja (Star Trek II: The Wrath of Khan – 1982)
Star Trek III – Spock nyomában (Star Trek III: The Search for Spock – 1984)
Star Trek 4 – A hazatérés (Star Trek IV: The Voyage Home – 1986)
Star Trek – A végső határ (Star Trek V: The Final Frontier – 1989)
Star Trek: A nem ismert tartomány (Star Trek VI: The Undiscovered Country – 1991)
Star Trek: Nemzedékek (Star Trek: Generations – 1994)
Star Trek: Kapcsolatfelvétel (Star Trek: First Contact – 1996)
Star Trek: Űrlázadás (Star Trek: Insurrection – 1998)
Sulihuligánok (Old School – 2003)
Szabotőr (Saboteur – 1942)
Szakadt függöny (Torn Curtain – 1966)
Személyes politika (This is Personal – 2018)
Szeméttelep (Trash – 2014)
Szerelmes Shakespeare (Shakespeare in Love – 1998)
Széttörve (Split – 2017)
Szökés Alcatrazból (Escape from Alcatraz – 1979)
Szövetségesek (Allied – 2016)
Terápiás csajok (The Layover – 2017)
Truman Show (The Truman Show – 1998)
Téboly (Frenzy – 1972)
Törjön ki a frász! (The Frighteners – 1996)
Túl jó nő a csajom (She’s Out Of My League – 2010)
Tűnj el! (Get Out – 2017)
Upgrade – Javított verzió (Upgrade 2018)
Út a vadonba (Into the Wild 2007)
Ütközéspont (Changing Lanes – 2002)
Waterworld – Vízivilág (Waterworld – 1995)
Zombihódok támadása (Zombeavers – 2014)
Zoolander, a trendkívüli (Zoolander – 2001)
Zoolander 2. (Zoolander No. 2 – 2016)
Zöld szoba (Green Room – 2015)

10.31:
A tökéletes pasi (The Perfect Man – 2005)
Bushwick (Bushwick – 2017)
Dan és a szerelem (Dan in Real Life – 2007)
Loving (Loving – 2016)