A maffiózó, a betelefonáló és a morcos bácsi - Filmek, amiket látunk jönni TRAILERek

Három sztár, három új előzetes: Tom Hanks-t, Mel Gibsont és Sylvester Stallonét is hamarosan újra láthatjuk.

Morgós öregurat alakít Tom Hanks az A Man Called Otto (‘Az ember, akit Ottónak hívnak’) című filmben, amely Fredrik Backman svéd író Az ember, akit Ovénak hívnak című könyvének második filmadaptációja. Először Hannes Holm svéd rendező adaptálta 2015-ben, Rolf Lassgarddal a címszerepben. A filmet két Oscar-díjra is jelölték a legjobb idegennyelvű film és a legjobb smink és maszk kategóriában.

Otto, az életunt özvegy mindent és mindenkit kritizál,

ám amikor új szomszédja érkezik, fenekestül felfordul az élete. Az élénk, életvidám család Ottót is rákényszeríti, hogy másként lássa a világot. A történet amerikai változatát Marc Forster rendező jegyzi, aki legutóbb a Barátom, Róbert Gidát dirigálta. Az előzetes alapján a sztorit kissé finomabbra hangolták: úgy tűnik a címszereplő ezúttal nem akar öngyilkos lenni.

 

 

Egy éjjeli rádióműsor vezetője érdekes hívást kap: egy betelefonáló azt állítja, hogy a lakásán van, és megöli a családját. A Mel Gibson által alakított Elvis Cooney-nak bele kell menne a tűlélőjátékba, ha meg akarja óvni a szeretteit és kideríteni, hogy ki lehet a titokzatos telefonáló. Az On the Line (‘Vonalban’)

egy zárt térben játszódó, feszült thrillernek tűnik az előzetes alapján,

melyben végig a rádióstúdióban zajló eseményeket követjük, még sem kizárt, hogy valós időben. A film rendezője és forgatókönyvírója Romuald Boulanger, akitől legutóbb az online térben játszódó a Connectés című filmet láthattuk az Amazon Prime-on.

 

 

Olasz maffiózóként láthatjuk Sylvester Stallonét a Tulsa King (‘Tulsa királya’) című sorozatban. Dwight Manfredi épp most töltötte le 25 éves börtönbüntetését, és főnöke máris egy szokatlan feladattal bízza meg: az oklahomai Tulsába küldi, hogy ott is megvesse a lábát a maffia, ám ezen a vidéken Manfredinek még nincs semmilyen kapcsolata, így új embereket kell toboroznia, hogy végre tudja hajtani a feladatot, ami nem is olyan egyszerű. A széria kreátora a Yellowstone-t is jegyző Taylor Sheridan, aki a 2017-es Wind River - Gyilkos nyomon című krimit is írta. A tízrészes sorozat a Paramount+-on debütál november 13-án.