A Netflix még kér a Guy Ritchie-féle Úriemberekből

Hivatalos: jön a második évad.

2019-ben került mozikba a Guy Ritchie-féle Úriemberek, amelyet a kritika és a közönség is jól fogadott, így annyira nem is lepődhettünk meg rajta, hogy készül a sorozatverzió is a Netflixre. Az viszont váratlan fejleményről volt, hogy bár a szériát is Ritchie jegyezte, nem folytatás és nem előzményszéria lett. A sorozat ugyanabban a világban játszódik, mint a film, de egy másik történet és más szereplők állnak a fókuszban.

A főhős a Theo James által alakított Eddie Horniman, egy angol arisztokrata elidegenedett fia, aki megörökli apja tekintélyes birtokát, és rájön, hogy az a legendás gengszter, Bobby Glass (Ray Winstone) fűbirodalmának része. A 8 epizódból álló évadban Eddie megpróbálta kiszabadítani családját a gengszterek karmai közül, de egyre jobban beszippantotta a bűnözés világa, miközben Glass intézőként fellépő lányával, Susie-val (Kaya Scodelario) is egyre közelibb kapcsolatba került.

Úriemberek - Guy Ritchie pazar gengsztersorozatot hozott a Netflixre

Guy Ritchie azonos című filmje alapján - de nem annak történetéből - rendezett a Netflix számára sorozatot, és az Úriemberek nem okoz csalódást: pörgős, izgalmas, és ami a legfontosabb, fantasztikus karakterek egész sorát hozza!

Kritikánk

 

A Netflix most hivatalosan is megújította a sorozatot egy második évadra. Továbbra is Ritchie lesz a rendező, és a főbb színészek (Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings) is visszatérnek.  Az új évadban ott vesszük fel a fonalat, hogy immár Eddie és Susie irányítják a hatalmas fűbirodalmat, miközben vérszomjas riválisok törnek a trónjukra.

James a Netflix Tudum nevű oldalának így mesélt karaktere és bűntársa, Susie fejlődő kapcsolatáról:

„Azt hiszem, a maguk módján megszerették egymást, de szerintem soha nem fognak teljesen megbízni egymásban, mert annyira különbözőek és annyira különböző világokból származnak. Megvan köztük a szeretet, de végső soron sosem lesznek egy hullámhosszon.”

via: THR