A Netflix végre megváltoztatta a talán legtolakodóbb funkcióját

Mostantól kezdve, ha valamit nem akarunk tovább nézni, eltávolíthatjuk a listáról, a Netflix nem fogja újra és újra az arcunkba tolni.

Elég idegesítő tud lenni, amikor a Netflixen épp csak belenézünk valamibe, vagy menet közben unjuk meg, de a főoldalon a Continue Watching szekcióban a platform rendre az orrunk alá tolja, hogy ideje ám folytatni, amibe belekezdtél. Ez olykor hasznos, hiszen lehet, hogy épp aludni tért a néző, és másnap elsodorta az élet, de mi van, ha esze ágában sincs tovább nézni? Mert mondjuk pocsék, nézi a fene.

Végre találtak megoldást erre a funkcióra, ugyanis mostantól megjelölhetjük azokat a műsorokat, amiket valóban szeretnénk folytatni, és vidáman kihajigálhatjuk a többit. Ez nemcsak azért jó, mert a Netflix nem tol az arcunkba kéretlen tartalmat, hanem az ajánlásokat is érdeklődésünkhöz mérten módosítgatni tudja.

Ha a Continue Watching sorban lévő, bármelyik műsor nézőképére kattintunk, az ikonok közt utolsóként egy X-et látunk – azt kiválasztva törölhetjük a listáról, de előtte még a Netflix megkérdezi, hogy miért nem akarjuk tovább nézni.

Korábban csak úgy lehetett megszabadulni a lista tételeitől, ha újabbakkal bővítettük azt. Mostantól viszont kedvünkre szerkeszthetjük a Continue Watching szekciót, és tényleg csak az arra érdemes tartalmakat fogja megtartani nekünk a Netflix.

(Forrás: Collider)

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.