A siló 2. évadában végre kiderül, mi van odakint, a silón túl – TRAILER

Új előzetest kapott az Apple TV+ izgalmas posztapokaliptikus sorozata.

November 15-én startol el az Apple TV+ streaming platformon A siló második évada, ami azért nagyszerű hír, mert ez a disztópikus tévésorozat a PORT.hu szerkesztőségének tagjait is ugyanúgy berántotta, mint világszerte a sci-fi-rajongók millióit.

Akarsz látni egy igazán jó sorozatot Tim Robbinsszal és Rebecca Fergusonnal?

A siló egy feszes, disztópikus thriller, ami könnyedén lép a Lost nyomdokaiba, miközben új tartalommal tölti fel a rejtélyközpontú struktúrát.

Tovább

A siló ugyanis teljesen a feje tetejére állította az eddigi posztapokaliptikus toposzokat, mert itt a főszereplők nem az atomháború után maradt sivatagban furikáznak, és nem egy zombihordákkal fertőzött világban próbálnak túlélni. Az emberiség megmaradt tagjai egy hatalmas föld alatti betonsilóban élik a jól szervezett mindennapjaikat, távol a kinti mérgező és halálos világtól.

Azt azonban senki sem tudja, mikor és miért épült a siló, és aki megpróbálja kideríteni, az rövid úton életét veszti...

Rebecca Ferguson Juliette nevű karaktere egy kíváncsi mérnököt alakít, aki válaszokat keres a szerettei halálával kapcsolatban, és eközben egy olyan rejtélybe botlik, amely sokkal mélyebbre nyúlik, mint azt valaha is gondolta volna. Az első évad végén Juliette még a silóból is kijutott, az új évad pedig nyilván azzal fog foglalkozni, mit talált odakint (spoiler: az övékéhez hasonló föld alatti betonsilókat, amelyek közül az egyikben valószínűleg a stábhoz újonnan csatlakozott Steve Zahn karaktere lakik), másrészt pedig azzal, hogy a korábban pont őáltala felfedezett titkos alagúton át a saját silójába visszatérve hogyan fogadják majd a „feltámadását” a barátai. No és persze az ellenségei, akikből szép számmal akad, például a föld alatti város zsarnoki ura (Tim Robbins) és annak bikanyakú fogdmegje (akit a rapper Common alakít). Izgalomban tehát ezúttal sem lesz hiány!

(via Screenrant)