Ősszel jön A siló 2. évada, egy ismert sztárral kibővült szereplőgárdával

Steve Zahn is csatlakozott a Lost nyomdokaiba lépő disztópikus thriller stábjába.

November 15-én, pénteken kerül fel az Apple TV+ kínálatába A siló 2. évada, amelyben Rebecca Ferguson mellett a Szahara és A Fehér Lótusz sztárja, Steve Zahn is fontos szerepet kap majd. A nagy hírt szombaton, a San Diegó-i Comic Conon tartott panelbeszélgetésen jelentette be Graham Yost showrunner és Hugh Howey executive producer. Az új évad összesen 10 epizódos lesz.

A Hugh Howery sci-fi regényein alapuló posztapokaliptikus szériában az emberiség a túlélésért küzd a címbéli Silóban, egy földalatti városban, amely 144 emelettel a felszín alá nyúlik. A történet során a siló lakóit követhetjük, akik abban a hitben élik az életüket, hogy a szigorú szabályok a saját védelmükre szolgálnak. A sorozatot a PORT.hu kritikusa szerint kötelező látni, mert az utolsó szögig kitalált, és egy olyan világot mutat be a maga klausztrofób helyszínével és leszabályozott társadalmával, ami igencsak lebilincselő.

Akarsz látni egy igazán jó sorozatot Tim Robbinsszal és Rebecca Fergusonnal?

A siló egy feszes, disztópikus thriller, ami könnyedén lép a Lost nyomdokaiba, miközben új tartalommal tölti fel a rejtélyközpontú struktúrát.

Tovább

 

(via The Wrap)