A Stranger Things sztárja már hazajár az orosz börtönökbe

Furcsa véletlen: a Hopper seriffet alakító színész a sorozatbélihez hasonló szerepet kapott a Fekete Özvegyben.

Érkezik hamarosan a Netflix nagy sikerű kalandsorozatának, a Stranger Thingsnek a 4. évada, amellyel kapcsolatban néhány részletet már ismerünk. Megírtuk mi is, hogy a legutóbbi teaserből kiderült: a halottnak hitt Hopper seriff  él, és ahogy azt a rajongók ki is következtették, egy szovjet börtönben sínylődik.

A karaktert alakító színész, David Harbour azonban nem először jár orosz börtönben, legalábbis filmben. A színész Jimmy Kimmel showműsorában mesélte el, hogy 2019 tavaszán, alig egy hónappal azután, hogy véget ért a Stranger Things 3. évadának forgatása, felhívták a Marveltől azzal, hogy egy olyan fickót kéne eljátszania a Fekete özvegyben, akivel először egy orosz börtönben találkozunk.

Amikor kiderült, hogy Hopper is hasonló sorsra jut, a színész jelezte a showrunnereknek, hogy jobb lenne megváltoztatni a seriff külsejét.

A filmben hosszú hajam volt és szakállam, és arra gondoltam, nem nézhetek ki ugyanúgy a sorozatban egy ugyanolyan börtönben.”

A színész ezért titokban fotókat készített a Fekete Özvegy díszletében, és elküldte a Stranger Things alkotóinak, Matt és Ross Duffernek, hogy biztosan ne használjanak hasonló kosztümöket vagy színeket a díszleteben.

A megoldás az lett, hogy a Stranger Things kedvéért leborotválták Harbour haját, így már garantáltan senki nem fogja azt gondolni, hogy a Marvel filmje és a Netflix sorozata egy univerzumban játszódik.

via Uproxx