Adam Sandler gyilkos humorú Halloween-filmet forgatott a Netflixnek

A Hubie Halloweenben tökkelütött polgárőrként kell megoldania egy igazi gyilkossági ügyet. Itt a fergeteges trailer!

A Halloween és a karácsony tipikusan azok az amerikai ünnepek, amelyek évtizedek óta kiváló ürügyet szolgáltatnak Hollywoodban a véres-vicces horrorfilmek elkészítéséhez (kiegészülve természetesen a Hálaadással és a július 4-i tűzijátékkal). Idén Adam Sandler is meglovagolta a tökfaragós-csokikunyerálós-beöltözős népünnepélyt, október 7-én kerül fel ugyanis a Netflix kínálatába legújabb vígjátéka, a Hubie Halloween, melynek nemcsak a főszereplője, de a producere és az egyik forgatókönyvírója is az 54 éves komikus volt.  Íme a fergeteges előzetes:

A történet főhőse a kissé tökkelütött, de abszolút jó szándékú Hubie Dubios (Adam Sandler), aki felnőtt korában is ugyanúgy imádja a Halloween-napi mókázást, mint gyerekként, ezért ilyenkor önkéntes polgárőrként mindig éberen őrködik afelett, hogy rendben menjen a csokikéregetés és a bulizás szeretett kisvárosában, a boszorkányperéről elhíresült Salemben. Csakhogy az idei október 31-i ünnepség sokkal hátborzongatóbbnak tűnik, mint a korábbiak... Hubbie meg van győződve róla, hogy a titokzatoskodó, új szomszéd és a környéken bujkáló, szökött bűnöző el akarják rontani a Halloweent, ám még akkor sem hisz neki senki, amikor sorra elkezdenek eltünedezni az emberek! Miután Hubie képtelen meggyőzni az elkényelmesedett helyi seriffet (Kevin James) arról, hogy komoly baj van, kénytelen maga kideríteni az igazságot.

A Hubie Halloween igazi sztárparádét vonultat fel: Adam Sandler és Kevin James mellett szerepel benne Maya Rudolph, Julie Bowen, Kenan Thompson, Ray Liotta, Tim Meadows, Shaquille O’Neal és Steve Buscemi is. (via Vulture)

Forrás: Netflix