Al Pacino és Dolph Lundgren is benne lesz Stallone realityszériájában

Az előzetesben legalábbis felbukkannak.

Ahogy arról korábban már írtunk, a The Family Stallone a színészt, feleségét (Jennifer Flavin Stallone) és három lányát (Sophia Rose, Sistine és Scarlet Rose) követi. A frissen nyilvánosságra hozott trailerből most kiderült, hogy a reality május 17-én debütál a Paramount+ streaming szolgáltató kínálatában Észak-Amerikában és több dél-amerikai országban, a következő napon a nagyobb európai piacokon és Ausztráliában, szóval valamikor akkortájt minden bizonnyal nálunk is látható lesz a SkyShowtime-on.

Az előzetesben ezenkívül röviden bemutatják Stallone három lányát: az Unwaxed című podcastet vezető Sophiát, aki a legidősebb, mégsem döntötte még el, mit is szeretne csinálni; műsorvezetőtársát, a színész-modell Sistine-t (aki egyébként épp első nagyjátékfilmjén dolgozik) és a legfiatalabbat, Scarletet, aki szintén színész szeretne lenni (szerepelt is már az apja Tulsa King című sorozatában). Stallone felesége pedig – akit elég nehéz megkülönböztetni a lányoktól – üzletasszony: a Serious Skin Care márka egyik tulajdonosa.


De a trailerben láthatjuk még a nagy akciósztárt

egy hosszú szőrű macskát fésülgetni

(amire természetesen a lányai kényszerítik) és elég sokat pozőrködni – ahhoz képest, hogy a Stallone lányok a kétperces kedvcsinálóban azt állítják, az apjuk volt az, aki a legkevésbé akarta ezt a realityt, végigszínészkedi az egész előzetest.

A videó 27. másodperce körül egyébként

feltűnik Sylvester Stallone oldalán Al Pacino és Dolph Lundgren is, előbbi nagyjából 3, utóbbi talán egy másodperc erejéig, szóval ha épp pislogunk, könnyű lemaradni róluk.

A három színész egy asztal körül ül és nevetgél, ami vélhetően nemcsak reklámfogás, hanem a kollégák a realityben is szerepelnek majd.


(via Variety)