"Az egyik legijesztőbb dolog, amit valaha láttunk" - mondják a Netflix új dokumentumfilmjéről

A lány a képen megrázó, megtörtént esetet mutat be, amelyben nemi erőszak,bántalmazás és vérfertőzés is szerepel.

A hét elején került fel Netflixre A lány a képen című true crime dokumentumfilm, ami egy fiatal anya történetét meséli el, akinek tragikus halálát fiának elrablása követi, és ez döbbenetes eseményekhez vezet. A Netflix szinopszisa szerint a rejtély "rémálomként bontakozik ki", és egy megrázó, megtörtént esetet mutat be, amelyben nemi erőszak, bántalmazás és vérfertőzés is szerepel.

A dokumentumfilmet a szintén a Netflixen látható Abducted in Plain Sight című film alkotója, Skye Borgman rendezte Matt Birkbeck A Beautiful Child és Finding Sharon című oknyomozó munkáin alapul.

Sokan azonban teljesen elborzadtak mindattól, amit láttak, egy néző egyenesen minden idők egyik "legelborultabb bűnügyi dokumentumfilmjének" nevezte.

A Netflixen futó A lány a képen abszolút az egyik legborzalmasabb, legbetegebb, legijesztőbb dolog, amit valaha láttam. Nem találok szavakat.

Egy másik így vélekedett:

Sok elcseszett bűnügyi dokumentumfilmet láttam már, mégis a Netflixen futó A lány a képen című filmnek sikerült végig sokkolni és elborzasztani.

(Forrás: Independent)