Az új Mátrixszal jön az HBO Max

Már tényleg nem kell sokat várni, az HBO Max indulása itt toporog a küszöbön! Az új streaming szolgáltatás leváltja az HBO GO-t.

Ne fokozzuk a kedélyeket:

március 8-án érkezik az HBO Max!

A szolgáltatás vonzó díjszabással érkezik. Az HBO GO eddigi fix havi díja a közvetlen előfizetők számára 1890 forint volt, míg az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz. Az HBO Max érkezésének alkalmából a cég jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg meglévő és leendő ügyfeleit.

Az aktív és közvetlen HBO GO előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 33%-os kedvezményt kapnak. Tehát az induláskor mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd.

Azok az új ügyfelek, akik március 31. előtt regisztrálnak az http://www.hbomax.com oldalán, szintén a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt (amíg le nem mondják), a mindenkori havi díjból (amely változhat) 33% kedvezményt kapnak. Az indulás napján az http://www.hbomax.com oldalon lehet regisztrálni.

Március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetésre kerül egy új, éves előfizetési konstrukció is, amely folyamatos, rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosít, 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért. Az éves előfizetési díj április 1-én 18 990 forint lesz.

Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit,

köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után.

Többek között a következő népszerű Warner Bros. filmek válnak elérhetővé a felületen: Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei és a Tom és Jerry.

Az HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Tizenegyes állomás, a Peacemaker – Békeharcos, A farkas gyermekei 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete. A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, többek között a várva várt A besúgó. Emellett jön a Dafne és a többiek, a Kamikaze, a Szexi svédek, a Ruxx, Enyhülés (, és a Garcia! Lesznek non-scripted, tehát forgatókönyv nélküli, improvizált szórakoztató műsorok is, például az Amy babát vár, a Ki lesz az új Magic Mike? , az F-Boy Island - Kamuarcok szigete és a Selena + Séf. A gyerekeknek szóló tartalmak között például a Tini titánok, harcra fel!, a Gumball csodálatos világa, a Tapsi Hapsi és barátai és a Cocomelon is elérhető lesz. Fontos megjegyezni, hogy a címek folyamatosan kerülnek fel az HBO MAX-ra, nem minden cím lesz elérhető az induláskor.

Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál majd a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű streamelés, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése. Eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken, streaming eszközökön, játékkonzolokon  mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon. 

A streaming szolgáltatás Amerikában és Európában jelenleg 46 területen elérhető, és ez a szám március 8-án, az HBO Max további 15 országban történő elindulásával 61-re emelkedik. Az HBO Max a fokozatos terjeszkedéssel globálissá válik, és az idei év során később további hat európai országban, köztük Görögországban és Törökországban is elindul.

(Forrás: HBO)

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.