Bedobják a Mélyvízbe Ben Afflecket és Ana de Armast

Az erotikus thriller előzetese sok-sok izgalmat és feszültséget ígér.

Március 18-án érkezik a mozik helyett a Hulu nevű streaming-szolgáltató műsorára  a Végzetes vonzerő, a Flashdance és A hűtlen direktoraként ismert Adrian Lyne új erotikus filmje, amely a teaser után most egy előzetest is kapott.

A Mélyvíz története Patricia Highsmith (A tehetséges Mr. Ripley, Két idegen a vonaton) azonos című, magyarul is olvasható regényén alapul. A sztori fókuszában egy olyan házaspár áll, akik félig-meddig nyílt kapcsolatban élnek, ám az idillnek vége szakad, amikor a nő egyik szeretője vízbe fullad.

A két főszerepet Ben Affleck és Ana de Armas alakítják, akik a forgatás alatt össze is jöttek. Kapcsolatuk annak idején lázban tartotta a közösségi médiát, pláne akkor, amikor szétmentek, és egy paparazzi elkészítette 2021 egyik legikonikusabb fotóját: sikerült megörökítenie, amint Affleck testvére, az Oscar-díjas Casey Affleck kidobja a kukába Armas kartonból kivágott, életnagyságú fotóját.

Lyne, aki 2002-ben rendezett utoljára, a hírek és az előzetes alapján az eredetileg inkább pszichothrillerként működő sztoriból erotikus thrillert készített. A forgatókönyvet Zach Helm (Felforgatókönyv, Mr. Magorium meseboltja) és az Eufória alkotója, Sam Levinson közösen jegyzi, és olyan színészek szerepelnek még a filmben, mint Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly vagy Jacob Elordi.

Forrás: Hulu

 

Via: Slashfilm