Ewan McGregor civilben is gyakran használja a Jedi-erőt

Most, hogy a színész hamarosan visszatér Obi-Wan Kenobiként, több interjú is készült vele ennek kapcsán – ő pedig kifejezetten vicces dolgokat mesélt.

Május 25-én debütál McGregor címszereplésével a Disney+-on az Obi-Wan Kenobi című élőszereplős spinoffsorozat, amelyben a sztár 17 év után játssza el újra az ikonikus figurát. Az eltelt közel két évtizedben azonban

a színész nem fordított teljesen hátat a jediségnek

– ahogy az az Entertainment Weeklynek adott interjújából kiderült.

Ewan McGregor az itt látható videóban elmesélte, hogy az ikonikus Jedi-kézmozdulatot civilben is gyakran használja. „Az ajtókkal csinálom! Amikor odalépek egy fotocellás ajtóhoz például egy szupermarketben,

a magam szórakoztatására mindig teszek egy kis Jedi-mozdulatot, hogy kinyíljon.

Eközben jókat kacarászom magamban. De olyan is volt már, hogy rajtakaptak, és az elég kínos volt” – árulta el a sztár. „De olyan vicces, hogy nehéz megállni” – tette hozzá.

Az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős spinoffszéria, amit a Disney+-on láthatunk, a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után. Ahogy arról korábban már írtunk, a sorozatban nemcsak McGregor tér vissza Obi-Wanként, de Hayden Christensen is Anakin Skywalkerként/Darth Vaderként. A szériában rajtuk kívül Rupert Friend, Joel Edgerton, Benny Safdie, Kumail Nanjiani és Indira Varma is szerepel, a fő executive producer-direktor pedig az a Deborah Chow, aki néhány The Mandalorian-epizódot is rendezett.

Korábban Ewan McGregor a brit The Graham Norton Show-ban is mesélt néhány érdekességet a civil „Obi-Wan Kenobiság”-ról, és itt is elhangzott pár vicces dolog. Például amikor Los Angelesben kiakadt egy nagyon fiatal sofőr vezetési stílusa miatt, és jól leteremtette – közben pedig látta az arcán, hogy felismeri, hogy ő bizony Obi-Wan Kenobi. De az is vicces, hogy állítása szerint a legtöbb gyerek szakáll nélkül el sem hiszi neki, hogy ő az ikonikus karakter.


(via Variety)