Ezeket streameld augusztusban!

Lássuk a Netflix, az HBO Max és a Disney+ legjobbnak tűnő tartalmait a nyár végére!

Netflix

Sandman: Az álmok fejedelme

Több évnyi bebörtönzés után Morpheusz, az Álmok királya világokon átívelő utazásra indul, hogy megtalálja, amit elloptak tőle, és helyreállítsa hatalmát. Neil Gaiman vezető producerként saját ikonikus képregénysorozatát adaptálta, címszerepben Tom Sturridge-dzsal (Rockhajó, Úton, Távol a világ zajától). Megjelenés: augusztus 5.


Locke & Key – Kulcs a zárját, 3. évad

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg. A mágikus, rejtélyekkel teli sorozat Joe Hill és Gabriel Rodriguez nagy sikerű képregényének adaptációja. Megjelenés: augusztus 10.


Nappali műszak

A pénzkereset napjainkban veszélyes munka:

a Los Angeles-i vámpírvadásznak egy hete van, hogy kifizesse a gyereke tandíját és fogszabályozóját.

Jamie Foxx foggal-körömmel harcol Dave Franco és Snoop Dogg oldalán ebben az akciódús horrorvígjátékban. Megjelenés: augusztus 12.


Énidő

A háztartásbeli apuka hosszú évek után végre először talál magának egy kis énidőt, amikor a felesége és a gyerekek elutaznak. Felveszi a kapcsolatot egykori legjobb barátjával, de az együtt töltött vad hétvége majdnem a feje tetejére állítja addigi életét. Kacagtató komédia a Másnaposok nyomvonalán Kevin Hart, Mark Wahlberg és Regina Hall főszereplésével. Megjelenés: augusztus 26.


HBO Max

Csoda

Ebben a 2021-es román thrillerben

egy fiatal apáca kiszökik a kolostorból egy sürgős ügy miatt, de soha többé nem tér vissza.

Egy rendőrnyomozó kezd el kutatni utána, és olyan nyomokat talál, amelyek nemcsak az igazsághoz vezetik el, hanem egy csodához is. Megjelenés: augusztus 13.


Sárkányok háza

A George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapuló sorozat

a Trónok harca eseményei előtt kétszáz évvel játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

Megjelenés: augusztus 22.


Katrina Babies

Edward Buckles Jr. idei dokumentumfilmje

intim bepillantást nyújt a Katrina hurrikán következményeibe.

Az alkotó emellett bemutatja azt is, milyen hatással volt a természeti katasztrófa New Orleans fiatalságára. Megjelenés: augusztus 25.


Mindörökké Jackass

A Jackass őrült csapata több mint egy évtized után visszatér, de receptjük szerencsére mit sem változott: az új egész estés film is arról szól, hogy egy rakás bolond ágyúból löveti ki magát, gigantikus kézzel pofozzák őket a medencébe, kígyóval és pókkal maratják meg magukat vagy épp tökön dobja őket labdával egy profi baseballjátékos... Megjelenés: augusztus 26.


Disney+

Préda

A Ragadozó-franchise legújabb része egy 300 évvel ezelőtt a komancs nemzet területén játszódó akcióthriller, amelyben egy fiatal nő, Naru, egy vad és képzett harcos történetét ismerhetjük meg. Amikor a főhős megtudja, hogy veszély fenyegeti a népét, elindul, hogy megvédje őket. A préda viszont, akivel szembekerül, egy magasan fejlett idegen ragadozónak bizonyul, aki modern technikai arzenállal rendelkezik – így a két fél összecsapása ádáz és kíméletlen lesz. Megjelenés: augusztus 5. A premier alkalmából az összes eddigi Ragadozó-film elérhetővé válik a streaming szolgáltató kínálatában!


Lego Star Wars: Nyári vakáció

Finn meglepetésvakációt szervezett a barátainak a Halcyon galaktikus csillagcirkálóra. Ám sajnos nem lehet úgy együtt a többiekkel, ahogy szerette volna. Szomorú magányában találkozik három Jedi-szellemmel: Obi-Wan Kenobival, Anakin Skywalkerrel és Leia hercegnővel – akik megosztják vele egy-egy félresikerült vakációjuk tanulságos történetét. Megjelenés: augusztus 5.


Én vagyok Groot

A galaxis őrzői-filmek legcukibb figurája, bébi Groot saját sorozatot kap! A komisz kisgyerek

az öt kisfilmből álló animációs széria

minden epizódjában a csillagok között járva éli át gyerekkorának legcsodálatosabb napjait – és persze ugyanitt valósítja meg legnagyobb csínytevéseit is. Megjelenés: augusztus 10.


Amazon: ügyvéd

Az Amazon, azaz Jennifer Walters, a szuperhősök jogi ügyeire specializálódott ügyvéd egy harmincas éveiben járó egyedülálló nő bonyolult mindennapjait éli.

Mindeközben ráadásul ő maga is szupererővel rendelkezik, hiszen nem más, mint egy 180 centi magas, zöld női Hulk.

Megjelenés: augusztus 17.